Obavijesti

Sport

Komentari 24

Čitatelji, rekli ste svoje: Diego Maradona je najveći ikada!

Čitatelji, rekli ste svoje: Diego Maradona je najveći ikada!

Kako se teško dogovoriti tko je najveći svih vremena, prepustili smo vama da odlučite. Na izbor ste dobili petoricu navedenih nogometaša, a odlučili ste kako je Diego Armando Maradona najveći nogometaš u povijesti...

VIDEO

Za jedne je to, nažalost od danas pokojni, Diego Maradona, za druge Pele, za treće "originalni" Ronaldo, a za nove generacije, pak, uglavnom Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznate činjenice o velikom Diegu

Pokretanje videa...

Nepoznato o Maradoni 01:41

Ne, svijet se nikada neće usuglasiti oko pitanja tko je najveći nogometaš u povijesti. Takve su stvari bile i ostale subjektivne naravi koju neće konačno presuditi nijedna anketa, nijedno mišljenje. Svatko će imati svoje argumente za svog favorita, razloge zbog kojih će one druge uvjeriti da baš taj najveći.

People mourn the death of Argentine soccer legend Diego Maradona, in Naples

I upravo zbog toga je teško reći tko je najbolji ikad. Maradona, Pele i Ronaldo bili su prvaci svijeta, Cristiano Ronaldo i Messi nisu. Pele je to bio čak triput, prvi put sa 16 godina, a mnogima su upravo mundijali referentna točka u ovakvim izborima. A to je ono nešto što nedostaje Leu i Cristiano. Opet, oni drugi reći će da su njih dvojica ispisala povijest Lige prvaka, Zlatne lopte, osvojili sve što se moglo s klubom osvojiti.

Pele art exhibition

Kako se teško dogovoriti, prepustili smo vama da odlučite. Na izbor ste dobili petoricu navedenih nogometaša, a odlučili ste kako je Diego Armando Maradona najveći nogometaš u povijesti!

Više od 8000 ljudi glasalo je upravo za legendarnog Argentinca, a drugo mjesto pripalo je velikom Brazilcu Peleu koji je osvojio 4700 glasova. Leo Messi je jedan od onih u kojeg se mnogi kunu da je najveći u povijesti, ali završio je iza navedenog dvojca s 400 glasova.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Četvrto mjesto pripalo je Cristianu Ronaldu, a pomalo iznenađujuće, tek 1497 glasova dobio je brazilski Ronaldo. I on je jedan od onih koji možda i prednjači u prepirkama oko najboljeg u povijesti, ali izabrali ste kako su navedena četvorica ispred njega.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sud naredio: Sačuvajte Diegovo tijelo! Morat će ga ekshumirati?
STIGLA NOVA TUŽBA

Sud naredio: Sačuvajte Diegovo tijelo! Morat će ga ekshumirati?

Magalí Gil, djevojka koja tvrdi da je kći Diega Maradone, dvije godine bori se za dokazivanje očinstva, a zbog njene tužbe tijelo legendarnog nogometaša još ne smije na kremiranje

VIDEO: Diego Maradona prije operacije pio i pušio na zabavi?!
NEVJEROJATNO

VIDEO: Diego Maradona prije operacije pio i pušio na zabavi?!

Snimka je navodno nastala nekoliko dana prije operacije kod mozga, a Diego je okružen alkoholom i cigaretama. Ispred Maradone se vidi čaša piva i nekakve tablete, dok je pjevao u veselom društvu
Bivša žena i kćeri u šoku! Diego Maradona izbacio ih iz oporuke
BILI SU SKUPA 24 GODINE

Bivša žena i kćeri u šoku! Diego Maradona izbacio ih iz oporuke

Bitka oko nasljedstva je tek počela, a prema navodima argentinskih medija Maradona je iz oporuke isključio svoje dvije kćerke koje je dobio u braku s jedinom zakonitom suprugom Claudijom