To je to što me zanima!

Marin uskoro kod Marića: Na godinu dana ga uzima - Monza!

ODLAZI U SERIJU B Mladi napadač Dinama je početkom lipnja postigao i prvijenac u seniorskom nogometu, Marin je na gostovanju u Varaždinu zabio za konačnu pobjedu 'modrih' 3-1
Vidi originalni članak

Ništa od Sampdorije, zove bivši premijer Italije! 

Dragulji ispadaju iz Dinamove svlačionice već tjednima, a sada je na red došao i onaj koji već dugo slovi za jednoga od najvećih talenata Dinamove škole. Krilni napadač, Antonio Marin (19) dogovorio je posao s klubom bivšeg talijanskog premijera i predsjednika Milana, Silvija Berlusconija - Monzom.

POGLEDAJTE VIDEO: Marinov ugovor s Dinamom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin će tako na jednogodišnju posudbu uz pravo prvootkupa za 6 milijuna eura, potvrđeno je za 24sata, a potpis na ugovor ide već u utorak kada će Marin sa svojim agentom otputovati u Italiju gdje će mladi dinamovac potom odmah i ostati.

Podsjetimo, nakon što ga je prije koji mjesec mučila ozljeda, Marin je na početku ove sezone odigrao tri utakmice za Dinamovu drugu momčad te postigao tri gola uz jednu asistenciju. Uz to, za prvu momčad je zaigrao u Kupu protiv Ferdinandovca gdje je Dinamo pobijedio 7-1.

GOTOV POSAO Gvardiola dočekale i zvijezde Leipziga - Olmo i Upamecano...

Mladi napadač Dinama je početkom lipnja postigao i prvijenac u seniorskom nogometu, Marin je na gostovanju u Varaždinu zabio za konačnu pobjedu 'modrih' 3-1.

- Gol sam posvetio svojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene, posebno mom dedi Branku koji me vozio na treninge i dao cijelog sebe za moj nogomet. Deda, ovo je bilo za tebe! - poručio je tada Marin. 

NOVO POJAČANJE Osijek je predstavio Vukovića, Bjelica: Sada smo dosegli limit

Nažalost, ukupno gledano, Marin se nije niti kod jednog Dinamovog trenera pretjerano naigrao.

Talijanski drugoligaš, čini se, iznimno cijeni Hrvate. Donedavnog napadača Osijeka Mirka Marića Monza je platila 4,5 milijuna eura.7

GVARDIOL POTPISAO UGOVOR 'Htio sam u klub u kojem mogu napredovati, a to je Leipzig'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Vladovladić_1 29.09.2020.

    Ode dijamant u drugu ligu - to može samo Mamić.

  • Magneto 29.09.2020.

    Prodat će i tete čistačice.

  • 29.09.2020.

    a na fm ode za 20 m

Komentiraj...
Vidi sve komentare