To je to što me zanima!

Melnjak: Ovaj poraz boli. Da je bar Rijeka sutra, da zaboravimo

Odigrali su danas, vjerujem, pametnije. Mi iz toga moramo naučiti pouku, stisnuti se zajedno. I možda nekada kada boli iz toga izaći jači, rekao je Hajdukov bočni igrač, koji je postigao prvi poništeni gol
Vidi originalni članak

Nogometaši Istre očitali su lekciju suparnicima iz Hajduka i u 19. kolu HNL-a slavili s uvjerljivih 3-0. Na Aldo Drosini u Puli bilo je svega. Hajduku su poništena dva gola, no Dario Melnjak, koji je zabio prvi, ističe da Puljanima treba stisnuti ruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nekako nije išlo od prve minute. Stvarali smo neke šanse, imali čak i dobre, ali oni su poveli. Ta dva gola koja su nam preko VAR-a oduzeta, u drugom poluvremenu smo htjeli. Njihov drugi gol, a brzo i treći, nas je spustio dolje. Treba im dati ruku i čestitati, bili su bolji danas.

KAKO SU RAZBILI HAJDUK VIDEO Istra demolirala Hajduk, domaći navijači se naslađivali sa Splićanima: Dajte nam gol!

Istra je u posljednje vrijeme 'crna mačka' za Hajduk. Iako statistika to ne otkriva i Splićani su u međusobnim okršajima znatno bolji, Istra je protekle dvije sezone otkinula puno bodova 'bijelima'.

SEZONA IZ SNOVA 'Hajdučko srce' srušilo je bijele: Hajduk je jedan od najboljih, ako ne i najbolji hrvatski klub

- Odigrali su danas, vjerujem, pametnije. Mi iz toga moramo naučiti pouku, stisnuti se zajedno. I možda nekada kada boli iz toga izaći jači.

Dobra prilika za to je već u idućoj utakmici. Protiv Rijeke u Jadranskom derbiju.

- Bit će ovo dug tjedan. Sigurno da boli. Najradije bih da je već sutra utakmica da ovo zaboravimo. Ali idemo zajedno i već u sljedećoj utakmici pokušati pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • luka modrić 30.01.2023.

    Vrijeme je😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Jeste jadni, melnjak neki igrač😂😂😂😂

  • skyvision 30.01.2023.

    gospodin Ante Erceg...momak je top poznam ga osobno i nije mi jasno kako Hajduk nece takve igrace vratit nego dovode neke ili anonimuse ili problematicne i isluzene nogometase

  • 30.01.2023.

    Ništa zato dečki. Ovaj tjedan ne čitat novine i portale pa ponovno nakon sljedeče pobjede kad je titula opet aktualna

Komentiraj...
Vidi sve komentare