Sport

Komentari 85

Melnjak: Ovaj poraz boli. Da je bar Rijeka sutra, da zaboravimo

Melnjak: Ovaj poraz boli. Da je bar Rijeka sutra, da zaboravimo

Odigrali su danas, vjerujem, pametnije. Mi iz toga moramo naučiti pouku, stisnuti se zajedno. I možda nekada kada boli iz toga izaći jači, rekao je Hajdukov bočni igrač, koji je postigao prvi poništeni gol

Nogometaši Istre očitali su lekciju suparnicima iz Hajduka i u 19. kolu HNL-a slavili s uvjerljivih 3-0. Na Aldo Drosini u Puli bilo je svega. Hajduku su poništena dva gola, no Dario Melnjak, koji je zabio prvi, ističe da Puljanima treba stisnuti ruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nekako nije išlo od prve minute. Stvarali smo neke šanse, imali čak i dobre, ali oni su poveli. Ta dva gola koja su nam preko VAR-a oduzeta, u drugom poluvremenu smo htjeli. Njihov drugi gol, a brzo i treći, nas je spustio dolje. Treba im dati ruku i čestitati, bili su bolji danas.

Istra je u posljednje vrijeme 'crna mačka' za Hajduk. Iako statistika to ne otkriva i Splićani su u međusobnim okršajima znatno bolji, Istra je protekle dvije sezone otkinula puno bodova 'bijelima'.

- Odigrali su danas, vjerujem, pametnije. Mi iz toga moramo naučiti pouku, stisnuti se zajedno. I možda nekada kada boli iz toga izaći jači.

Dobra prilika za to je već u idućoj utakmici. Protiv Rijeke u Jadranskom derbiju.

- Bit će ovo dug tjedan. Sigurno da boli. Najradije bih da je već sutra utakmica da ovo zaboravimo. Ali idemo zajedno i već u sljedećoj utakmici pokušati pobijediti.

Najčitaniji članci