Obavijesti

Sport

Komentari 85

VIDEO Istra demolirala Hajduk, domaći navijači se naslađivali sa Splićanima: Dajte nam gol!

VIDEO Istra demolirala Hajduk, domaći navijači se naslađivali sa Splićanima: Dajte nam gol!

Najbolja utakmica Istre u posljednjih nekoliko godina, a Ivan Leko će se morati ozbiljni zamisliti. S ovakvom igrom, pogotovo katastrofalnom obranom, teško se mogu nadati naslovu

VIDEO

U posljednjih deset utakmica Hajduk je sedam puta slavio protiv Istre, nekoliko puta i natrpavši im mrežu. Bila su dva remija i Istra je jednom slavila, u listopadu 2020. godine. Bili su im redovita mušterija pa su sa statusom velikog favorita koji lovi Dinamo u borbi za naslov, Splićani puni samopouzdanja došli u Puli.

Pokretanje videa...

Hajdukovci i 'Kada umrem umotan u bilo' 00:54

Hajduk na Aldo Drosini izmamio je veliki interes navijača pa je stadion bio gotovo pun. Više od 4700 navijača stvorilo je sjajnu atmosferu i nadalo se sjajnoj utakmici. Dobili smo je, ali uz totalno neočekivani rasplet. Istra je vratila Hajduku s kamatama demoliravši ga s 3-0! Ovako uvjerljivo Puljani su razbili 'bile' prije osam godina kada je bilo 4-1.

Sve golove možete pogledati OVDJE

Pula: Istra golom Ercega vodi protiv Hajduka 1:0

Fantastičan i opet posebno nadahnut bio je bivši igrač Hajduka Ante Erceg, hajdučko srce iz 2017. godine. Poigravao se sa stoperima Hajduka pa pokazao lucidnost kod prvog gola u 29. minuti. Primio je loptu na lijevoj strani šesnaesterca, cimao je mladog Prpića pa ga nasamario lukavim udarcem kroz noge s kojim je prevario i Sentića. Nije dobro reagirao i lopta se zakoprcala u mreži.

Uslijedili su trenuci koji su vrlo vjerojatno odredili daljnji tijek utakmice i pobjednika. Prvo je gol poništen Dariju Melnjaku zbog upitnog zaleđa. Tehničari u VAR sobi su zbunjujuće povukli linije i teško je prepoznati je li bilo zaleđe. Odmah u sljedećem napadu novi gol, ali ovaj put je i Borevković bio u zaleđu.

Pula: SuperSport HNL, 19. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk

To kao da je mentalno uništilo Splićane. U nastavku je izašla neka druga momčad. Bez agresije, trke i presinga, svega onoga na čemu Ivan Leko inzistira. Izgledali su grogirano, samo ih je netko trebao nokautirati. A to su napravili Galilea i Erceg.

U 54. minuti totalni raspad u obrani Hajduka. Galilea je ostao potpuno sam u petercu pa efektno iz poluvoleja pogodio lijevi kut nakon ubačaja iz kuta. Već tada nazirala se blamaža, a ona se dogodila 12 minuta kasnije.

Pula: SuperSport HNL, 19. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk

Hujber je prošao po desnoj strani i poslao loptu u peterac, a tamo je Erceg uklizao i uz dosta sreće zabio drugi gol i ukupno treći ove sezone protiv svog nekadašnjeg kluba. Proslavio ga je pokazavši prezime na dresu.

S nemoćnim Hajdukom su se u završnici naslađivali i navijači Istre pjevajući 'dajte nam gol'. Najbolja utakmica Istre u posljednjih nekoliko godina, a Ivan Leko će se morati ozbiljni zamisliti. S ovakvom igrom, pogotovo katastrofalnom obranom, teško se mogu nadati naslovu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica