To je to što me zanima!

Messi obećao pješke hodočastiti Gospi ako Argentina bude prvak

Dobro je poznato da je Messi bio spreman učiniti sve kako bi postao svjetski prvak s Argentinom. U Katru je konačno ispunio san, a Argentinac bi sada trebao ispuniti obećanje koje je davno dao...
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) i Argentina postali su svjetski prvaci i tako se ispunila najveća želja kapetana 'gaučosa'. Čarobnjak iz Rosarija godinama je isticao kako bi mijenjao sve nagrade i rekorde za "zlatnu boginju", a toliko je silno htio osvojiti Mundijal da je dao obećanje Blaženoj Djevici Mariji.

OSTAJE LI U PARIZU? Messi mora odlučiti što dalje. Španjolci: Jedna je opcija otpala OKRUNIO KARIJERU Leo Messi spava s pobjedničkim peharom Svjetskog prvenstva

Argentinski novinar Martino Arévalo još 2017. izazvao je Messija da hodočasti do do Lujána ili do San Nicolása, dva najvažnija svetišta u zemlji, ako Argentina dođe do kraja turnira i osvoji SP.

Messi je dao obećanje sunarodnjaku, a čak su stisnuli i ruke kako bi na tradicionalan način zajamčili usmeni dogovor. Tako će Messi, ako planira ispuniti vlastito obećanje, prehodati 50-ak kilometara od svoje kuće u mjestu Arroyo Seco do Bazilike svetog Nikole.

VELIKA PROSLAVA U ARGENTINI Leo, hoće ti to biti dosta? Messi ispijao pivo iz ogromne krigle

Legendarni je Messi tijekom karijere nekoliko puta istaknuo da je vjernik, a golove često posveti upravo Bogu tako da digne ruke i prstima pokaže prema nebu.

Reprezentacija Argentine i Messi konačno su u Katru ostvarili cilj i osvojili Svjetsko prvenstvo. Sada je red na Messiju da ispuni davno obećanje.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • RoyBean 22.12.2022.

    Kreni Lessi: Lurd, Fatima, Međugorje,

  • djurowsky 22.12.2022.

    50km!? Ustaneš se u 4 u jutro, do podne si tamo. Nisam jednom hodao toliko. On, kao jedan Messi, bi trebao prehodati barem 500km. Odjednom. U komadu. To bi nešto značilo. 50km.... Svašta...

  • doctor07 22.12.2022.

    kreni

Komentiraj...
Vidi sve komentare