Obavijesti

Sport

Komentari 13

Messi mora odlučiti što dalje. Španjolci: Jedna je opcija otpala

Messi mora odlučiti što dalje. Španjolci: Jedna je opcija otpala
3

Messi je u Katru postao svjetski prvak s Argentinom i tako ispunio svoj san. Iduće mu ljeto ističe ugovor s PSG-om, a 35-godišnji kapetan 'gaučosa' mora odlučiti gdje će nastaviti karijeru...

VIDEO

Lionel Messi (35) doživio je vrhunac u svojoj legendarnoj nogometnoj karijeri na Svjetskom prvenstvu u Katru. Osvojio je trofej koji mu je najviše nedostajao i kojeg je najviše želio. Za sjajne igre na Mundijalu Messi je osvojio zlatnu loptu turnira, a nakon blagdanskog odmora s obitelji vratit će se u PSG za ostatak sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Ugovor kapetana Argentine s PSG-om traje do lipnja 2023. godine, a jasno je da Messi mora odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru kada se nastavi sezona. Mundo Deportivo navodi da će se Messi odlučiti za nastavak karijere početkom iduće godine i dodaju da se sjevernoamerička liga MLS sve manje čini kao realna opcija za argentinskog čarobnjaka.

Naime, Messi želi nastaviti igrati na najvišoj razini i tako iskoristiti sjajnu formu u kojoj se nalazi nakon osvojenog SP-a.

Najbolje izglede za Messijev potpis ima PSG. Francuski klub želi nastaviti suradnju s Messijem i žele da postane veleposlanik njihovog brenda u cijelom svijetu, a važan je faktor i katarsko vlasništvo koje upravlja klubom. Predsjednik Nasser Al-Khelaifi želi proširiti vezu s Messijem, a PSG ima i financijske uvjete za to.

Ligue 1 - Paris St Germain v OGC Nice

Messi je u prvoj sezoni u PSG-u zaradio 60 milijuna eura, dok će za aktualnu sezonu zaraditi dodatnih 35 milijuna eura. Klub također isplaćuje velike iznose zvijezdama Kylianu Mbappéu koji zarađuje zajamčenih 72 milijuna eura godišnje, dok Brazilac Neymar ima godišnju plaću od 36 milijuna eura. Međutim, Pariz dobro stoji financijski i nije im problem plaćati najveće nogometne zvijezde.

S druge strane, uz SAD kao iduću Messijevu destinaciju spominjala se ponovno Barcelona. Trener Xavi Hernandez i Joan Laporta htjeli bi vidjeti legendarnu desetku ponovno u dresu katalonskog kluba, ali to se čini kao neizgledna opcija.

La Liga Santander - Celta Vigo v FC Barcelona

Barcelona se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i Messi bi morao pristati na veliko smanjenje plaće kako bi se vratio u klub gdje je igrao gotovo čitavu karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani