To je to što me zanima!

Messi otkrio: Postoji nešto što baš nikada neću moći imati...

I dok gotovo da ne postoji nešto što si Argentinac ne može priuštiti, a da je materijalno, otkrio je kako ima jednu veliku želju koja mu vjerojatno nikad neće biti ispunjena, a to je - anonimnost
Vidi originalni članak

Leo Messi jedna je od najvećih svjetskih sportskih zvijezda, no unatoč tomu otkrio je kako ga jedna stvar tišti.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi mjeri temperaturu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok gotovo da ne postoji nešto što si Argentinac ne može priuštiti, a da je materijalno, otkrio je kako ima jednu veliku želju koja mu vjerojatno nikad neće biti ispunjena, a to je - anonimnost.

TEŠKO ĆE GA ITKO STIĆI Pele sad gleda Messiju u leđa: Ma nisam vjerovao u te rekorde

- Ja jesam privilegiran zbog svega, ali često bih želio biti anoniman. Htio bih uživati u odlasku na tržnicu, kino ili restoran, naročito kad sam s djecom - rekao je Messi.

KLJUČ ZA USPJEH Messijeva taktika: Zašto Leo ne dira loptu na početku utakmice?

Ovog ljeta nakon brojnih godina u Barceloni htio je napustiti klub te se posvadio s prvim čovjekom uprave kluba, Josepom Bartomeuom, no otkriva kako više nema tu želju:

- Sad sam dobro. Ovog ljeta mi je bilo teško zbog onakvog završetka sezone, no sad sam opet željan i uzbuđen. Znam da klub prolazi kroz teške trenutke, no radujem se onome što nas čeka - rekao je Leo te se dotakao najboljih trenera koji su ga vodili u karijeri. Očekivano, spomenuo je i Pepa Guardiolu kod kojeg je htio ići ovog ljeta.

GOLMANI PONOSNI Messi vam je zabio gol? Koliko golova, toliko boca piva za vas

- On ima nešto posebno, pokaže vam da stvari vidite drugačije… Kako priprema utakmice, obranu, gdje napasti protivnika….Imao sam tu nesreću da me vode dvojica najboljih, Guardiola i Luis Enrique. Uz njih sam brzo napredovao taktički - zaključio je Leo u intervjuu za La Sextu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 02.01.2021.

    Neces nikada ni biti svjetski prvak ,jer si neprepoznatljiv kada igras za reprezentaciju Argentine..zato je Maradona najveci R.I.P

  • 27.12.2020.

    Najljepši su nogomet igrali pod Enriqueom, brz efikasan i čak su i kontru znali odigrat a da ne govorim da su do finala pobijedili gotovo sve najjače ekipe u LP. Guardiolin nogomet je bio super ali meni osobno pod Enriqueom su znali kad treba brzo i efikasno napast a kad treba zadržat loptu. Zato je meni osobno Realov nogomet najbolji u zadnjih 6,7 godina, brzo efikasno, milijun prilika i teško je tako izgubit a rezultat toga je i 4 od 5 LP što nitko neće ponovit.

  • ninorasic 27.12.2020.

    Svatko zeli ono sto nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare