Sport

Komentari 25

Messi otkrio: Postoji nešto što baš nikada neću moći imati...

Messi otkrio: Postoji nešto što baš nikada neću moći imati...

I dok gotovo da ne postoji nešto što si Argentinac ne može priuštiti, a da je materijalno, otkrio je kako ima jednu veliku želju koja mu vjerojatno nikad neće biti ispunjena, a to je - anonimnost

Leo Messi jedna je od najvećih svjetskih sportskih zvijezda, no unatoč tomu otkrio je kako ga jedna stvar tišti.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi mjeri temperaturu

I dok gotovo da ne postoji nešto što si Argentinac ne može priuštiti, a da je materijalno, otkrio je kako ima jednu veliku želju koja mu vjerojatno nikad neće biti ispunjena, a to je - anonimnost.

- Ja jesam privilegiran zbog svega, ali često bih želio biti anoniman. Htio bih uživati u odlasku na tržnicu, kino ili restoran, naročito kad sam s djecom - rekao je Messi.

Ovog ljeta nakon brojnih godina u Barceloni htio je napustiti klub te se posvadio s prvim čovjekom uprave kluba, Josepom Bartomeuom, no otkriva kako više nema tu želju:

- Sad sam dobro. Ovog ljeta mi je bilo teško zbog onakvog završetka sezone, no sad sam opet željan i uzbuđen. Znam da klub prolazi kroz teške trenutke, no radujem se onome što nas čeka - rekao je Leo te se dotakao najboljih trenera koji su ga vodili u karijeri. Očekivano, spomenuo je i Pepa Guardiolu kod kojeg je htio ići ovog ljeta.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- On ima nešto posebno, pokaže vam da stvari vidite drugačije… Kako priprema utakmice, obranu, gdje napasti protivnika….Imao sam tu nesreću da me vode dvojica najboljih, Guardiola i Luis Enrique. Uz njih sam brzo napredovao taktički - zaključio je Leo u intervjuu za La Sextu.

Najčitaniji članci