To je to što me zanima!

Mile Viski završio karijeru: U Splitu vozio pijan, ima pivnicu...

Artem Milevski je svojevremeno u turskom Gaziantepsporu razbio skupocjeni Ferrari, a iz Hajduka je otišao jer nikako nije uspijevao ući u pravu formu. Draži su mu bili provodi na Bačvicama
Vidi originalni članak

Bivši ukrajinski nogometni reprezentativac Artem Milevski (36) završio je igračku karijeru. Popularni Mile Viski, kako su ga zbog brojnih noćnih provoda prozvali u Splitu, u vrijeme kad je nastupao za Hajduk, odlučio je reći dosta nogometu. Zadnji angažman imao je u ukrajinskom Minaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Povratak Subašića u Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POJAČANJE NA BEKU Dario Melnjak stigao u Hajduk! Nikoličius: Odbio je puno bolje financijske ponude zbog 'bilih'

Artem je svojevremeno u turskom Gaziantepsporu razbio skupocjeni Ferrari, a iz Hajduka je otišao jer nikako nije uspijevao ući u pravu formu. Draži su mu bili provodi na Bačvicama. 

Zadnju šansu u hrvatskom nogometu dobio je u redovima susjednog Splita, gdje ga je doveo prijatelj i bivši suigrač iz kijevskog Dinama Goran Sablić, koji je tad sjedio na klupi tadašnjeg hrvatskog prvoligaša. Milevski je za nekoliko dana izigrao Sablićevo povjerenje i uhvaćen je kako vozi s nekoliko promila u krvi pa je 'nagrađen' raskidom ugovora.

Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom je prije nešto više od dvije godine krenuo u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promotor. Ipak Artem nešto znači u nogometnom smislu i omiljena je osoba na kijevskim ulicama.

U dresu kijevskog Dinama bio je velika zvijezda, ali talent nikad nije u potpunosti ostvario. Tko zna, možda mu krene u ugostiteljstvu.

PRISTAJU LI IM? Ocjene hajdukovaca na Fifi 22: Livaja jedini na zlatnoj kartici! PAROVI OSMINE FINALA KUPA Hajduk, Dinamo i Rijeka idu u - Slavoniju! Osijek na Rudeš...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • GNKDALTON 23.09.2021.

    Hajduk živi vječno♥️💙♥️💙

  • Exterminator 23.09.2021.

    Šteta što nije navratio u Split još jednu sezonu da završi karijeru u stilu ... kod nas se propio šteta što se upropastio u najboljim godinama

  • Firefox_1 23.09.2021.

    Kakve su legende igrale u tom Hajduku. Blaz Sliskovic je dolazio na trening u spicokama, pa rekao treneru Nadovezi, da u kopackama moze svaka budala trenirati. Sharbini se vozikao smartom po terenu, a Mile je redovito imao tzv. Plosku s viskijem u svlacionici. Bilo bi interesantno vidjeti ih sve zajedno na terenu. Tko bi takvu silu zaustavio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare