To je to što me zanima!

Mišković misli ozbiljno: I Alen Halilović nadomak je Rujevice

Halilović se Rijeci mogao priključiti prvog dana priprema, optirao je za čekanje na eventualne druge opcije, a Rijeka u međuvremenu radi žestoko i misli ozbiljno
Vidi originalni članak

Dinamo, Barcelona, Sporting Gijón, Las Palmas, HSV, Milan, Heerenveen, Birmingham City, Reading... Rijeka? Lako mogući  nogometni put velikog hrvatskog talenta i 'enfant terriblea' Alena Halilovića (26) kojem bi 'bijeli' bili deseti klub u karijeri.

Rijeka i Halilović u ozbiljnim su pregovorima, ali igrač je zatražio time out do kraja tjedna jer ima i neke kombinacije za nastavak karijere u Španjolskoj.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S druge strane. Damir Mišković i Robert Palikuča 'u džepu' već imaju dva sjajna mlada ofenzivca, dva 'krila' koja će popuniti konkurenciju u napadu na bočnim pozicijama.

Miškoviću ne pada na pamet opet imati 'brontosaurski' igrački kadar na plaći, a naravno, jako je bitan moment i mišljenje šefa struke Dragana Tadića i njegovog stožera.

Tadić, Budicin i Đalović ne žele 'samo' kvalitetne nego i karakterno te nogometnim navikama Rijeci prilagođene igrače. Tadiću se jako sviđa što svi igrači rade u oba smjera, što u momčadi vidi voljni moment kakav prošle sezone nije bio demonstriran u svakoj utakmici kao elementarni minimum nogometnog profesionalizma.

HTIO GA I DINAMO Novi kapitalac na Rujevici: Bivši 'vatreni' vratio se u staro jato!

Halilović se Rijeci mogao priključiti prvog dana priprema, optirao je za čekanje na eventualne druge opcije, a Rijeka u međuvremenu radi žestoko i misli ozbiljno, finišira neke pregovore koje se vode već mjesecima.

Tako da je povratak nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca i neupitnog nogometnog virtuoza u HNL, u riječki dres, lako moguć, ali nije posve izvjestan. Traju ozbiljni pregovori, a obje strane važu i druga rješenja.

Među navijačima, oduševljenima dolaskom Marija Vrančića i Matea Pavlovića te povratkom njihovog ljubimca Mateja Mitrovića, proširila se i špekulacija o dolasku Marka Roga iz Cagliarija, ali to je priča bez osnove.

Rijeka će dovesti još 3-4 pojačanja, ali: neće gomilati igrače, posebno ne neprirodno pumpati konkurenciju s velikim brojem igrača s jakim ugovorom na istoj poziciji.

Vrlo skoro dolazi vrijeme za izlazne transfere. Na Rujevici traže i financijsku stabilnost tj. održivost i uravnoteženu momčad dobro pokrivenu na svim pozicijama, prema planovima, željama i mišljenju struke.

Rijeka u svojoj momčad više neće imati šetače i(li) one nogometaše koji se svako-toliko niti ne pojave na travnjaku.

Oni koji žele vratiti karijeru na pravi kolosijek uvijek su dobrodošli, ali: u okvirima riječkog budžeta i - bez 'primadona' nego sa fajterima.

'Putokaz' je Josip Drmić. Vrhunski majstor, ali i vrhunski profesionalac koji nikad nije stavio sebe ispred momčadi nego uvijek prvi bio u službi momčadi i kluba.

To je elementarni temeljni kriterij za svakog novog člana riječke svlačionice, neovisno o tome je li iskusnik ili klinac, silni talent ili skromni fajter.

PAVLOVIĆ POTPISAO Tadić i njegova Rijeka na riječki pogon zaslužuju: punu podršku

A onako, 'na papiru', na primjer: Labrović - Solano, Mitrović, Pavlović, Vukčević - Alvarez, Vrančić - Halilović, Vučkić, Ampem - Obregon... Tih 11 izgleda stvarno dobro.

Još sa Zlomislićem, Krešićem, Liberom, Selahijem, Lepinjicom pa mladima Friganom, Hodžom, Bušnjom, Galešićem, Jurišićem...

Trebat će vremena za uigravanje, bit će još dolazaka i odlazaka, ali: Rijeka 2022/23 izgleda sve bolje i moćnije. Lako moguće i - s Alenom Halilovićem u rosteru.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Martin Krpan 05.07.2022.

    Vječiti talent………ali ništa od njega

  • FilipKnežević_1 02.07.2022.

    Misli ozbiljno pa dovodi alena halilovica?

  • Pesimisticni Optimist 01.07.2022.

    Šteta za Halilovića,nije jak u glavi,to razlikuje vrhunske sportaše od prosjecnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare