To je to što me zanima!

Modrić opet oduševio: Samo on to može. Igra za Zlatnu loptu!

Modrić je fascinantnom pokretljivošću radio štetu Elcheu gdje god bi se zatekao. Načeo je suparnika za njega neobičnim načinom: glavom! Po tko zna koji put bio je najbolji igrač Reala u napadu, ali ovaj put nije imao s kim igrati, piše Marca
Vidi originalni članak

Kako igra zadnjih tjedana, za Luku Modrića (35) prava je šteta što je odigrao svoje za 2020. godinu. U zadnjoj utakmici godine Real je odigrao tek 1-1 kod Elchea, a hrvatski kapetan opet je bio Realov kolovođa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je doveo Madriđane u vodstvo u 20. minuti i to - glavom. Bio mu je to 26. gol za Real, ali prvi koji nije nogom. Također, već četvrti ove sezone i drugi u nizu jer nakon što je zabio Eibaru dva kola ranije, protiv Granade nije igrao.

NA JOŠ GODINU DANA Modrić će produžiti s Realom! ELCHE - REAL MADRID 1-1 Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju

- Hrvat je bio briljantan, a vrhunsku partiju okrunio je krasnim golom - počela je Marca nove hvalospjeve za Realova dirigenta.

- Modrić je fascinantnom pokretljivošću radio štetu Elcheu gdje god bi se zatekao. Načeo je suparnika za njega neobičnim načinom: glavom! Po tko zna koji put bio je najbolji igrač Reala u napadu, ali ovaj put nije imao s kim igrati.

I čitatelji su se složili s tom konstatacijom, odnosno da je Modrić bio najbolji realovac na terenu.

- Samo Luka Modrić može pokupiti odbijanac u kaznenom prostoru i pretvoriti ga u gol... Glavom. Da, upravo to smo trebali vidjeti od Luke u Realu, da učini nešto s glavom. Ovo mu je bio 26. gol za Real, ali prvi koji je za klub postigao glavom. Hrvat je nadvladao fizičke probleme koje je imao na utakmici s Eibarom, ali usprkos tome postigao je gol i protiv ovog suparnika - konstatirao je najpoznatiji španjolski sportski list pa poentirao:

- To kako igra, vrijedi Zlatne lopte.

I tu se nema što dodati, osim da takvu formu zadrži sve do lipnja i srpnja kada će predvoditi Hrvatsku na Europskom prvenstvu. A baš je igrama za reprezentaciju na SP-u osvojio Zlatnu loptu...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LUKAM10 LEGENDA 01.01.2021.

    Meštar od mijura

  • ĐorđePatković 31.12.2020.

    da spomenem samo kako je benzemi sleva iskosa idealno nabacio a on glavom promašio ceo fudbal čim je i luka napravio kiselu facu što inače ne radi

  • Froot Loops 31.12.2020.

    Modric da je spanjolac, francuz, englez, brazilac ili njemac proglasavali bi ga najboljim veznim u povijesti. Sprdali bi one koji bi ga usporedivali s iniestom i xavijem, ali posto nije iz neke velike nogometne sile odmah gledaju drugacije na to. Sjecam se da je prije nekoliko mjeseci na nekoj popularnoj sportskoj stranici na faceu bila anketa ko je bolj, modric ili fabregas????Mislim da je cak bilo izjednaceno ili min pobjeda modrica. To dovoljno govori da moras dati 200% od sebe ako si iz neke manje sredine da bi te svrstali barem blizu onima iz nogometnih velesila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare