Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 37

Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju

Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju
4

Nakon utakmice pauze, Luka Modrić vratio se sa stilom. Kapetan 'vatrenih' zabio je gol glavom, ali Real Madrid je na kraju uzeo samo bod kod Elchea (1-1)

VIDEO

Zabio je Eibaru, pauzirao protiv Granade zbog lakše ozljede, vratio se i - opet zabio. To je naš maestro!

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:38

Luka Modrić zaigrao je od prve minute za svoj Real Madrid koji je osvojio samo bod kod Elchea (1-1) i zabio za vodstvo od 1-0 u 20. minuti. Kapetan 'vatrenih' sjajno je uposlio Asensija koji je opalio prema golu i pogodio prečku, a lopta se potom vratila u šesnaesterac gdje se nalazio Luka. Pored dvojice igrača Elchea uspio je sa svoja 172 cm udariti loptu glavom i zabiti za vodstvo! 

Real je do ove utakmice bio u seriji od šest pobjeda, ali Elche je to uspio prekinuti. Na konačnih 1-1 postavio je Fidel golom iz penala.  Madriđani su bili puno bolji, stvarali su šanse i dominirali, ali više od boda nisu uspjeli izvući ni unatoč sjajnom Modriću koji je proveo na travnjaku cijeli susret.

Iako mu je 35 godina, Luka u posljednje vrijeme igra fenomenalno. Na početku sezone Zinedine Zidane mu je dozirao minutažu, ali kada je vidio da je vrag odnio šalu... Pustio je Modriću da dirigira Realovim orkestrom, a to je rezultiralo ekspresnim izlaskom iz krize.

La Liga Santander - Elche v Real Madrid

Fascinira ta njegova lakoća igranja, sigurnost i energija kojom druge suigrače čini boljima. Mnogi vrhunski veznjaci su u njegovim godinama bili u egzotičnim ligama ili nisu pružali kao u ranijoj fazi karijere, ali Luka čini suprotno. Igra kao da je na vrhuncu moći, a zaista ga je užitak gledati.

Možda mu ne predstoji još puno utakmica u nogama i jasno je da sve ima rok trajanja, ali Luka u ovome trenutku blista i Real je svjestan da još ne može bez njega. Shvatio je to i Perez koji mu je produžio ugovor do 2022. godine, a do tada će Madriđani morati pronaći pravu desetku i zamjenu za našeg maestra.

La Liga Santander - Elche v Real Madrid

Zanimljivo, prema dostupnim podacima na Transfermarktu, Luki je ovo prvi gol za Real glavom, a ukupno 26. u bijelom dresu. U Dinamu nikada nije zabio glavom, a u Tottenhamu jednom od svojih 17 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner