To je to što me zanima!

'Mogli smo im dati još tri gola'

Tolike šanse, penal... Važna pobjeda uvijek kad se igra protiv najvećeg suparnika i dat će nam podstreka za preostale dvije utakmice. Mi smo im praktički darovali dva gola, rekao je Tudor
Vidi originalni članak

Zanimljiva utakmica za gledanje, gledatelji su uživali, trebalo je biti još više golova, rekao je zadovoljni Igor Tudor nakon nevjerojatne pobjede Hajduka u 34. kolu HNL-a u kojem su 'bili' slavili 3-2.

DINAMO - HAJDUK 2-3 Čuić junak s dva gola, Hajduk u preokretu srušio Dinamo na Maksimiru nakon dvije godine!

- Tolike šanse, penal... Važna pobjeda uvijek kad se igra protiv najvećeg suparnika i dat će nam podstreka za preostale dvije utakmice. Mi smo im praktički darovali dva gola, a mogli smo dati još dva, tri. Momci su dobro trčali. Taj segment je odlučio pobjednika. U novom sistemu dobro su se snašli, Čolina je odigrao baš onako dobru utakmicu i dobar poticaj - rekao je Tudor pa se dotakao problematike s ovom formacijom:

ZORAN MAMIĆ: 'Nesmotrenost Gojaka nas je oslabila, fizički nismo dobro...'

- Konstantno imamo problem golova koji nisu tipične devetke šesnaesterca, i Jairo i Eduok su više krilni napadači pa bi to s dva napadača druge tipologije bilo ranije riješeno, ovako je uvijek teže nego što bi trebalo. Imamo završiti sezonu s ova dva kola.

PLAVI KUTAK Matjaža Keka čeka veliki posao, Dinamo je u problemima, nije pomogla ni smjena Jovićevića...

Prokomentirao je i kola koja su ostala do kraja:

- Rijeka? Treba izvući ovo do kraja. Bez publike, koliko se čini. I to je to.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 13.07.2020.

    Kad sam vidio ovog Tudora kako skače i veseli se......Majko Sveta....i to normalno.....kakva bdala...

  • 13.07.2020.

    Kao navijač Dinama, čestitam Hajduku na jučerašnjoj pobjedi. Ja sam sretan jer je Dinamo prvi. Hajdukovci su sretni jer su si spasili sezonu pobijedivši Dinamo(šteta kaj su peti). Sada možemo zajedno, prćija i zadruga, pjevati. MALO MI ZA SRIĆU TRIBA.

  • mdcro24 13.07.2020.

    Koja bahatost ovog tudora, a nista nije napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare