To je to što me zanima!

Moro: Hvala Bogu, BiH i Grčkoj!

Sve se trese u autobusu, sreća prati hrabre. Ostali smo gledati u svlačionici drugo poluvrijeme iz Sarajeva i krenuli, javio nam se kapetan mladih "vatrenih" nakon velikog uspjeha
Vidi originalni članak

Doista su male šanse bile Hrvatskoj U-21 da se domogne Eura uoči posljednjeg kola. Uz pobjedu nad Litvom, trebala su nam se poklopiti još barem tri rezultata, i to se i dogodilo.

Nakon pobjede nad Litvom 7-0 i poraza Škotske u Grčkoj 1-0 mladi "vatreni" još nisu bili sigurni u plasman, čekali su da Belgija ne pobijedi Bosnu i Hercegovinu. I dočekali nešto više od sat vremena nakon kraja utakmice u Puli.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro nakon Litve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve se trese u autobusu, pjevamo. Hvala Bogu, BiH i Grčkoj, ali sreća prati hrabre - javio nam se kapetan "mini vatrenih" Nikola Moro s velike fešte i dodao:

- Ostali smo u svlačionici pogledati drugo poluvrijeme iz Sarajeva i onda krenuli.

HRVATSKA NA EURU Bišćan: Bili smo ozbiljni, a mač nam je visio nad glavom. Dečki, tako se treba igrati za Hrvatsku

- Osjećali smo da smo dužni, sami sebi najviše, zbog svega što se događalo u prijašnjim utakmicama, u kojima smo prosuli bodove i prednost. A znali smo i da postoji šansa da se kvalificiramo ako pobijedimo sa što većom gol-razlikom - rekao je kapetan i nastavio:

- Želim čestitati momcima i svima koji su bili dio ove utakmice. Pokazali smo da su prošla utakmica i neke prije ne slučajnost, nego samo pad koncentracije. Ali ipak smo pokazali kvalitetu. Nikad slađe nismo proslavili pobjedu, zaboravili smo sve što se događalo, pamtit će se samo da smo prošli na Euro.

MLADI IDU NA EP Hvala, Bosno i Hercegovino, Hrvatska čudesno izborila Euro!

- Ušli smo u utakmicu kao u svaku, htjeli smo zabiti što više golova i pobijediti. Nismo znali je li nam zadnja ili nije. Jednostavno, mislim da je to bio razlog zbog čega smo tako dobro izgledali i dali smo sve od sebe - rekao je Dario Špikić, nogometaš Gorice.

- Sretan sam što sam tu, što mogu igrati za svoju domovinu. Svaki je nastup za mene ostvarenje snova, nadam se da ću nastaviti igrati - dodao je.

Euro će se igrati u dva termina, grupna faza od 24. do 31. ožujka u Mađarskoj i Sloveniji, a nokaut faza od 31. svibnja do 6. lipnja. Finale je u Ljubljani, a ždrijeb 10. prosinca u Nyonu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HatersGonnaHate 18.11.2020.

    Ček, kako utakmica BiH Belgija utječe na nas? Dakle na EURO ide 5 najbolje drugoplasiranih ekipa, trenutni poredak je Švicarska (21) Portugal (18) Hrvatska (14) Rumunjska (14) Poljska (14), Rumunjska i Poljska su iza nas zbog gol razlike, da je Belgija pobjedila imala bi 16 bodova, nas bi maknuli sa 3. na 4. mjesto i time izbacili Poljsku sa EURA, Island ima 12 bodova i jos jednu tekmu za odigrati, ako pobjede imaju 15 bodova, također nas preskaču i spuštaju na poziciju broj 5 te zbacuju Rumunje sa EURA, dakle opet smo u top 5 i idemo na EURO pa nek mi neko objasni kako je to BiH nama pomogla kad i u ovoj situaciji idemo na prvenstvo samo sa 5. mjesta?

  • DENIS.NAD 18.11.2020.

    Sada se vidjelo da Majer i još neki ne rade razliku ni tu.... To su menadžer igrači koji nemaju kvalitetu. Danas su dečki koji su igrali pokazali da su bolji od onih napravljenih igrača

  • 18.11.2020.

    Drago mi je sto idjete, ali sramota sto ovisite o drugim reprezentacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare