To je to što me zanima!

Mršić: Sudac ništa nije dosudio na našu stranu... A ja ostajem, status mi je isti kao prije turnira

Na kraju je došlo do umora, promašili smo neke šuteve i donijeli neke loše odluke, a Nijemci su nas kaznili. Bojan je lider ove momčadi. Na kraju nije imao snage, priča Mršić
Vidi originalni članak

Hrvatska je u nevjerojatnoj drami izgubila u polufinalu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre od Njemačke 86-76.

HRVATSKA - NJEMAČKA 76-86 Nijemci su nam srušili snove: Potpuno smo se ugasili na kraju

Prvi se nakon poraza oglasio izbornik Veljko Mršić:

- Nismo izdržali do kraja. Moram čestitati ekipi Njemačke na zasluženoj pobjedi, kad je bilo najbitnije bila je bolja. Čestitam i svojim momcima koji su danas odigrali najbolju utakmicu na turniru. Hvala publici koja nam je bila vjetar u leđa. Igrali smo bolje nego što smo trenutno u mogućnosti. Na kraju je došlo do umora, promašili smo neke šuteve i donijeli neke loše odluke, a Nijemci su nas kaznili.

Dotakao se i Bogdanovićeve maestralne utakmice. Bojan je zabio 38 poena, imao i brutalnih zakucavanja:

VIDEO Pogledajte Babino monstruozno zakucavanje preko Voigtmanna

- Bojan je naš najbolji igrač, lider ove momčadi, no prekratko je bio s nama da bi se uigrali. Na kraju nije imao snage. Govorio sam nakon prve dvije utakmice da smo previše statični, da previše ovisimo o Bogdanoviću i Hezonji, danas je to jedno vrijeme funkcioniralo, ali im se netko trebao priključiti. No to nije bilo lako na ovaj način na koji smo igrali. Previše smo se oslanjali na igru Bogdanovića pa na kraju ostali bez svježine.

- Naletjeli smo na jednu dobru momčad koja u svojem rosteru ima šest euroligaških igrača, dva NBA igrača... Bili su brži, svježiji i na kraju zaslužena pobjeda.

HRVATSKA BEZ TOKIJA Babo: Hvala Torcidi i publici, ali ovo je bilo veliko razočaranje

Uputio je i kritike na račun suca:

- Činilo mi se da sudac iz Kanade nije dosudio nijednu odluku u našu korist, ali što je, tu je. Dali smo sve od sebe, ali Njemačka je zasluženo pobijedila.

Najbolji kod Njemačke bio je Maodo Lo koji je zabio 29 poena.

. On je igrač koji je imao tricu 30-ak posto. U Euroligi šutira tri trice po utakmici. Htjeli smo mu ići ispod bloka, kasnije smo se morali prilagoditi, ali on je danas bio vrlo raspoložen. Pokušavali smo balansirati, kad je bila odlična obrambena petorke, štekao je napad, i obrnuto. Ali eto... - rekao je Mršić.

Što dalje? Ostaje li Mršić na klupi Hrvatske?

- Status mi je isti kao što je bio i prije ovog turnira.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • cicinakitu 05.07.2021.

    Ovdje je sve jasno, izbornik los, bez autoriteta i ideje, anemican.

  • cicinakitu 05.07.2021.

    Mrsic: ja bih dao otkaz... Radja: ne moze... Mrsic: zasto?....radja: ne mogu se sjetiti tko bi bio novi izbornik... Sprdacina... Nba igrac ti dodje odmah poslije 100te utakmice u sezoni da bi plakao kako losu igru imas?

  • 04.07.2021.

    Tko u Hrvatskoj razmišlja dati ostavku na bilo što... Političari ne daju ostavke dok ih se ne smije i, treneri isto tako, kad naprave rezultat ponašaju se ko Bogovi, kad zakažu, uvrijede se ko mala djeca ako ih pitaš za ostavku... Bez srama, bez stida, bez iole ikakve odgovornosti... Tako i ovaj Mršić, nema obraza, stida, njemu je normalno ne plasirati se na OI.. Pa što si se čovječe prihvati tog posla, zar nije cilj bio olimpijske igre... Mršić poput Dalić a je čovjek bez karaktera srama i stida

Komentiraj...
Vidi sve komentare