Obavijesti

Sport

Komentari 109

Babo: Hvala Torcidi i publici, ali ovo je bilo veliko razočaranje

Babo: Hvala Torcidi i publici, ali ovo je bilo veliko razočaranje

Izgubili smo utakmicu u kojoj smo vodili većinu drugog poluvremena, imali i plus 10 pred užarenom publikom u Spaladium Areni u Splitu, koju je predvodila Torcida... Pogledajte što su rekli košarkaši nakon poraza

VIDEO

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Njemačke 86-76 polufinalnu utakmicu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Nisu pomogli sjajan Bojan Bogdanović Mario Hezonja, nije pomogla ni Torcida koja je stigla na utakmicu kako bi naši košarkaši u užarenoj atmosferi imali podršku kakvu i trebaju imati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njemačka je bila bolja i u finalu kvalifikacijskog turnira igrat će protiv Brazila Ace Petrovića, koje je na rasporedu u nedjelju.

Izgubili smo utakmicu u kojoj smo vodili većinu drugog poluvremena, imali i plus 10... Pogledajte što su nakon poraza imali za reći naši košarkaši.

POGLEDAJTE PRESSICU:

- Bili smo danas bolji nego u prethodne dvije utakmice, ali nije bilo dovoljno koliko smo god htjeli i željeli. Je da smo kontrolirali veći dio utakmice, ali vratili smo se nakon -10 i sve. To je sport, jedan dan si gore, drugi dolje i idemo dalje. Nema plakanja. Mislim, danas ima, ali tako je to. Atmosfera je danas bila prekrasna, hvala vam puno od srca, probali smo, jednostavno nije išlo, ali hvala vam - rekao je Željko Šakić i dodao:

- Nakon minus 10 smo tek krenuli igrati. I igrali smo dobro do zadnjih pet minuta. Jednostavno nije išlo, nismo bili svježi. Bojan i Mario su nas danas previše vukli. Mislim da smo igrali najbolju utakmicu, ali danas nije bilo dovoljno.

- Teška utakmica. Igrali smo te tri četvrtine dobre, kontrolirali smo defenzivni skok gdje smo im dopustili samo tri napadačka na kraju druge četvrtine. Hvala publici što je došla, hvala Torcidi što su došli. Nažalost, nije bilo dovoljno još jednom. Prije svega je bio problem uigranosti, ne bih rekao da sam bio umoran, imali smo samo 7-8 dana za uigrati se. Još jedno razočarenje, imali smo sjajnu priliku, organizirali smo ovdje turnir i imali odličnu podršku. Eto, jedna ili dvije lopte su presudile i otišle na njihovu stranu. Uzeli smo i ja i Mario par prebrzih trica, možda smo trebali odigrati duže napade, spustiti dolje Žižiću, ali eto, što je tu je. Ovakvu podršku nismo imali dugo vremena. Ne znam što reći... - rekao je Bojan Bogdanović

- Razočaranje je ogromno. Došli smo ovdje plasirati se na Olimpijske igre. Teško mi je sad uopće pričati. Svi smo dali sve od sebe, od prvog do zadnjeg. Ali jednostavno se nismo pronašli. Imali smo egal utakmicu do samog kraja. Ovo je nerealnih 10 razlike sada na kraju. Teško je sada vruće glave i ovako razočaran nešto previše reći. Znali smo da je Babo naš najbolji igrač i da nas vuče, ali danas su svi dali sve od sebe. Tražili smo jedni druge tko će nešto uz njega napraviti, ali nažalost, evo... Razočaranje. Na kraju nismo više imali ni ideju, oni su nas malo stisli. Tu su bili i neki ishitreniji šutevi da se vratimo... Ne znam - rekao je Antonio Jordano.

- Nažalost ništa od Tokija. Veliko razočaranje. Teška utakmica i težak poraz koji boli. Jednostavno smo se opet raspali u nekom momentu. Nismo skupili snage i koncentracije da izvučemo. Imali smo prednost i sve, sjajnu publiku i hvala im na svemu. Nažalost, razočarali smo ih. Dali smo sve od sebe... Bojan je... Dečko je zabio 40. Jednostavno, nismo ga pratili. Trebao je više podrške od nas. Igrali smo dobro do nekog dijela, ali opet se dogodilo da smo statični i da lopta ne ide. Počeli smo primati lake poene, promašivali otvorene šuteve... I to se jednostavno dogodi. Uđeš u crnu rupu i nema izlaza - rekao je Ante Toni Žižić pa dodao:

- Bojan je odličan. Ostavio je srce na terenu kao i svaki put. On mora biti primjer svima. Strašan je borac i igrač. Ja se nadam da će on još imati dosta godina ispred sebe kvalitetne igre i da će pomoći reprezentaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem