To je to što me zanima!

Mujakić se ispričao: Mladost i želja dovele su do nesmotrene reakcije. Meni je sad najteže...

Hajduk je igrao odlično, dominirao na terenu i vodio 1-0, a onda je bosanskohercegovački nogometaš Nihad Mujkić ošamario Slavenova Lulića i dobio crveni u 41. minuti. Hajduk je spasio bod u sudačkoj nadoknadi
Vidi originalni članak

Hajduk je  morao spašavati bod na Poljudu protiv Slaven Belupa nakon nepromišljene reakcije Nihada Mujakića (22). Mladi bosanskohercegovački reprezentativac ošamario je veznjaka Koprivničana Karla Lulića u 41. minuti nakon čega je dobio izravni crveni karton.

POGLEDAJTE TU SITUACIJU OD 1:13

KOMENTAR Livajinu i Nayirovu efikasnost poništila je Mujakićeva glupost

Splitska momčad igrala je odlično, imala prednost, sve do trenutka kada se Mujakić odlučio obračunati s Lulićem. Na isteku 40. minute lopta je otišla u aut za Hajduk, nakon čega se 'zakačio' spomenuti dvojac, a burnije je reagirao igrač Hajduka koji je ošamario Lulića te je sudac donio ispravnu odluku pokazavši mu da napusti teren.

Slaven Belupo je u nastavku utakmice dvama golovima Ivana Krstanovića okrenuo rezultat u svoju korist da bi Hajduk izjednačio u posljednjim trenucima utakmice golom Umuta.

Tragičar susreta Nihad Mujakić je nakon utakmice osjetio potrebu ispričati se.

- Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata koji nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje. Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio - napisao je na svom Instagramu uz sliku hajdučkog grba.

VIDEO: DALIĆU, GLEDAŠ LI? Peta spasa za Hajduk! I kad ne zabije, Livaja spašava Splićane. Tako su 1998. radili Argentinci

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Zvorano 08.04.2021.

    Mujo odi sad u auto i vozi do čovjeka, ispričaj se i kupi im kolače. Pokaži da nisi sirovina...

  • bobiii 08.04.2021.

    Mogao je i onaj drugi koji mu se unio u facu i gurnuo ga glavom dobiti crveni.Tako bi bilo najpravednije!

  • Serkan14 08.04.2021.

    Momak je krivo i neprimjereno reagira, ali se ispriča. Ne podržavam to šta ga je udria, ali ima potpuno pravo. Vidi se da se momak bori i da diše za ovaj klub, i ono najbitnije da ne glumi nego da voli Hajduk. Velik broj ljudi ga naziva pogrdnim imenima a on to u niti jednom slučaju nije zaslužia. I da je Hajduk pravi ostavit će ga i on će igrat za razliku od glumaca koji su kao '' naša dica '' Caktaš, Jurić, Nejašmić i koji vole klub a čekaju prvu priliku kad će naguzit Hajduk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare