To je to što me zanima!

Na Poljudu otvoren tematski park, javio se i Pašalić: 'Ovo je veličanstven trenutak za sve'

Ima nas od bivših igrača i legendi i navijača sa svih strana svijeta, rekao je Luka Domikulić ispred udruge Naš Hajduk koja proslavlja deset godina trajanja na otvaranju tematskog parka "Za sva vrimena"
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Hajduka i Tobola u drugom pretkolu Konferencijske lige na Poljudu se, ispod Zapadne tribine, otvorio tematski park "Za sva vrimena". Navijači, oni su koji su prošli sve epidemiološke barijere, već su se tada u velikom broju skupili ispred stadiona i započeli pjesmu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni su zasad otkupili 26,39 posto dionica, a njih 2800 može dobiti svoje mjesto u tematskom parku. Od početka projekta prije pet godina prikupljeno je 17 milijuna kuna donacija te upisano 1000 imena.

HAJDUK KREĆE OD 21 SAT Gustafsson je zaželio da Poljud večeras 'proključa'. I hoće! Stipe Biuk upitan, mijenja ga Jairo? KONFERENCIJSKA LIGA Bogat nogometni dan: Evo gdje gledati Osijek, Hajduk i Rijeku OPORAVLJA SE OD OZLJEDE Fossati se oglasio: Želim doći u Hajduk i ostati tu još jako dugo!

- Jako smo emotivni, ovo je veličanstveni događaj za sve navijače Hajduka, ima nas više od 1000. Ovo je velika priča, Hajduk je oduvijek bio članski klub i ovime se osiguravamo da ostane trajno u našim rukama. Ima nas od bivših igrača i legendi i navijača sa svih strana svijeta - rekao je Luka Domikulić ispred udruge "Naš Hajduk" koja proslavlja deset godina trajanja.

Okupljenima se putem video-poruke javio i bivši hajdukovac Mario Pašalić.

- Mislim da se već zna koliko mi znači Hajduk i koliko sam povezan. Hajduk nas sve veže - rekao je Pašalić dok ga je mnoštvo slušalo...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • egzekutor jos jaci 22.07.2021.

    Jesu izložili i trofeje?

  • nap 22.07.2021.

    Bravo uz pjesmu bosko landeka himna torcidi

  • Tko sere 22.07.2021.

    Svaka čast, baš lipo izgleda. Niko kao Hajduk iz Splita 🔴🔵💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare