To je to što me zanima!

'Da, mislim da sada mogu reći: Ja sam najbolji svih vremena!'

Prvak sam, idem uživati u ostatku ljeta! Nisam imao plan u svakom trenutku meča. Borio sam se instinktivno, pričao je svjetski šampion Stipe Miočić nakon velikog trijumfa
Vidi originalni članak

Najbolji na svijetu, opet. Najbolji - svih vremena. Najbolji teškaš u povijesti borilačkih sportova. Najbolji ikad. Najbolji: Stipe Miočić!

POGLEDAJTE VIDEO: Miočiću je obitelj sve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nijedan sudac nije imamo ni 1% dvojbe, pobjeda je otišla Hrvatu iz Clevelanda, Daniel Cormier u mirovinu je ispraćen porazom. A Stipe nije želio gledati ni dva dana unaprijed:

- Sljedeća borba i Francis Ngannou? Ma ljudi, umoran sam. Ja samo hoću doma! - pričao je Miočić nakon borbe u mikrofon Joeu Roganu.

- Samo jedno mi je u mislima: jedva čekam otići kući, vidjeti i zagrliti svoju kćer. Prvak sam, idem uživati u ostatku ljeta - pričao je Miočić nakon borbe.

UFC: MIOČIĆ VS CORMIER 3 Kakav rat: Stipe Miočić prebio Cormiera i ostao prvak UFC-a!

O Cormieru...

- Ništa me u njegovom načinu borbe nije iznenadilo. Iskreno, čovjek je sjajan borac i želim mu sve najbolje u životu. Bog ga blagoslovio. Bio je sjajan prvak i odličan ambasador ovog sporta. Nemam ama baš ništa protiv njega. Čvrst je lik, vrhunski borac.

U prethodnoj borbi i pobjedi presudili su udarci u tijelo. Danas?

- Nisam imao plan u svakom trenutku meča. U određenim trenucima nisam imao pojma što radim! Borio sam se instinktivno - rekao je Miočić nakon trijumfalnog završetka trilogije.

Sada?

- Rekao sam vam: biti s obitelji. Proslavit ću rođendan, za tri dana, 19. kolovoza. I uživati u životu - rekao je najveći borac u povijesti neposredno poslije trijumfa.

ODLAZAK Cormier uvrijeđen: Dobio sam prstom u oko i do kraja meča nisam ništa vidio, samo mrak

Onda je sjeo pred more kamera na press-konferenciji. Prvo pitanje: Mislite li sada da ste najveći ikad?

- Da, mislim da je tako! Ali meni je najvažnije da sam nešto ostavio iza sebe u ovom sportu i da sam pokazao svojoj kćeri kako se mogu za nju brinuti. To je najvažnije. Dobio sam praktički sve borce u mojoj kategoriji, mogu se boriti s bilo kim. Uživam u ovom sportu, ali najprije se želim odmoriti - pričao je Stipe.

- Ma sve bih ja riješio još u drugoj rundi da je bilo još samo malo vremena. Bio je Cormier dosta uzdrman (baš kao i u našoj prošloj borbi), ali runda je istekla. Što se ubadanja u oko tiče... Pa i on je mene pogodio u oko u prvoj rundi! Ali znam da nije bilo namjerno kao što ni moj potez nije bio namjeran. To se jednostavno događa! Stvarno ga nisam želio ubosti u oko, ali ne mislim da je to utjecalo na borbu.

ZA NAJEŽITI SE Stipini vatrogasci parkirali su kamion ispred Arene i navijali: 'To smo mi, to su moja braća'

Završno:

- Od sve tri borbe u ovoj našoj trilogiji sad sam bio fizički najspremniji. Odlično se osjećam i popravio sam dosta stvari u odnosu na prošlu borbu. Za početak: da ne započnem borbu kao idiot, a to se dogodilo prije godinu dana. Zadovoljan sam sa svime što mi se događa, ali to nije samo moja zasluga. Tu je moj tim, moji prijatelji i, naravno: moja obitelj koja mi užasno nedostaje! - rekao je Stipe Miočić.

The G.O.A.T. Greatest of all time!

Idi na 24sata

Komentari 124

  • st.hrvatska 16.08.2020.

    pogledajte spisak ljudi koje je on dobio

  • caura 16.08.2020.

    Bravo stipe,prst u oko pa udri!

  • Silius 16.08.2020.

    Maestralno ,najveci ikad. Bravo jos jednom dobri i ponizni covjece,primjeru svih sportasa. Svaka ti cast za sve!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare