To je to što me zanima!

Nakon dva i pol sata muke: Čilić je dogurao do drugog kola...

Čilićev protivnik je trebao biti Litvanac Richard Berankis, koji je zbog ozljede u zadnji trenutak odustao od nastupa, njegovo mjesto zauzeo je Marcos Giron koji je nakon kvalifikacija i u glavnom ždrijebu - loser
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić prošao je u 2. kolo ATP turnira u njemačkom Kölnu pobijedivši Amerikanca Marcosa Girona s 6-2, 4-6, 6-3 nakon dva i pol sata borbe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marin Čilić vježba sa sinom Baldom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilićev protivnik trebao je biti Livanac Richard Berankis, koji je u zadnji trenutak odustao od turnira, a kao "lucky loser" se Marinu suprotstavio Giron, 90. igrač svijeta. 

PROBAO, ALI NIJE IŠLO Thiem Čiliću pokvario rođendan: Više nemamo tenisača u Parizu!

Čilić je lako dobio prvi set s 6-2 i činilo se da će lako do pobjede. No, u drugom setu su uslijedili problemi, Giron je napravio "break" za 0-1, Čilić ga vratio za 2-2, a u sedmom gemu Amerikanac ponovno oduzima servis Međugorcu, koji je potom tražio medicinsku pomoć. Kod 3-5 Čilić je spasio čak četiri set lopte, ali je sljedeći gem izgubio bez dobivenog poena.  

ROLAND GARROS Čiliću najteži mogući zadatak: U prvom kolu na Dominica Thiema

U trećem setu Marin radi "break" za 4-2, Giron vraća izgubljeni servis u sljedećem gemu, a Čilić ponovo oduzima servis Amerikancu za 5-3. Servirajući za meč, Čilić je spasio loptu za obrat i iskoristio prvu meč loptu za kraj dvoipolsatnog mučenja s Gironom. Čilić je imao 9 aseva i pet dvostrukih pogrešaka, samo 52 posto ubačaja prvoga servisa, pa je protivniku ponudio čak 18 lopti za obrat, od čega je spasio 15. 

UOČI ROLAND GARROSA Čilić opet pao na ljestvici, Ćorić 26., pad doživjela i Petra Martić

Bio je to njihov prvi međusobni dvoboj. 

U 2. kolu Čilić ide na Španjolca Alejandra Davidovicha Fokina, 71. na ATP ljestvici, s kojim se nije dosad susreo na Touru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.10.2020.

    Bravo doktore

Komentiraj...
Vidi sve komentare