To je to što me zanima!

Nakon susreta u Gorici, Zebec će suditi derbi Dinama i Hajduka

U Gorici su 'modri' slavili 4-3 nakon što je Gorica do 89. minute vodila 3-2. Imali su što za reći domaći sucu Zebecu, a nakon ove utakmice sudit će susret Dinama i Hajduka
Vidi originalni članak

Mario Zebec bit će glavni sudac na derbiju Dinama i Hajduka u srijedu, 27. siječnja. Bilo je to poznato i prije utakmice u Gorici, no postojala je mogućnost da se sudac iz Cestice ipak tamo ne nađe nakon 'repova' s utakmice Gorice i Dinama (3-4), ali HNS ga je ipak delegirao za najveći hrvatski derbi.

'MODRI' O SUĐENJU Dinamo: Vjerujemo u sustav

Podsjetimo, Gorica i Dinamo odigrali su spektakularnu utakmicu u kojoj su se u završnici ipak bolje snašli gosti, a sve je krenulo nakon što je Bruno Petković zabio penal za 3-3 prije kojeg je krivo dosuđen aut. Mislav Oršić ubacio je loptu prema šesnaestercu, ali ona je izašla na drugoj strani i pokazan je aut za Dinamo iako lopta nikog nije dirala. Iz toga se 'izrodio' penal na Petkoviću.

Cijelu situaciju možete pogledati ovdje od pete minute nadalje.

Za pobjedu je zabio Kevin Theophile-Catherine u petoj minuti sudačke nadoknade. Ljuti su bili Goričani, nisu mogli vjerovati kako su izgubili dobivenu utakmicu, a o svemu se oglasio i predsjednik Nenad Črnko.

- Ja ne mogu govoriti, ako ćemo realno, gledano po statistici, Dinamo je zasluženo pobijedio. Međutim, mi smo imali utakmicu u rukama, ta 90. minuta u kojoj je linijska sutkinja dosudila čisti aut za nas, sudac samo iz nekog svog razloga sudi aut za Dinamo iz kojeg je bio kazneni udarac o kojemu neću govoriti - rekao je Črnko za Večernji list i nastavio o sucu Zebecu: 

VIDEO: NIJE BILO AUTA Pogledajte kako je Dinamo okrenuo Goricu uz grešku suca

- Nažalost, sudac Zebec sudi takve utakmice koje odlaze u nekakvom krivom smjeru. Nama je on sudio već nekoliko utakmica i ja nikad nisam bio zadovoljan, uvijek je sudio utakmice Dinama i Gorice. Definitivno je on odveo utakmicu u zadnjih 15-ak minuta u tom smjeru - rekao je predsjednik Gorice i istaknuo da je Dinamo zaslužio pobjedu po statistici, ali i kako su Goričani zbog svoje predstave zaslužili sva tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 24.01.2021.

    Dinamo bi trebao igrat ovu tekmu sa juniorima tako i tako cista tri boda protiv amatera iz Splita

  • 24.01.2021.

    Najbolje nista ne reci,ali njima opet i to odgovara.Hrvatska je tako lijepa i bogata zemlja,al ubija nas taj komunizam i neznanje vodecih ogromna korupcija i nikad se necemo oporaviti. Al najgore jer ne postoji pravosuđe. Pravi dinamovci razmisljaju drugacije. Ovako samo za bjegunce.

  • DENIS.NAD 24.01.2021.

    Zaradio je to onim penalom hahaha. Cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare