Sport

Komentari 190

Pogledajte kako je Dinamo okrenuo Goricu uz grešku suca

Pogledajte kako je Dinamo okrenuo Goricu uz grešku suca

U 90. minuti gol za 3-3 zabio je Bruno Petković iz penala, a tom penalu prethodio je krivo dosuđen aut. Oršić je išao ubaciti loptu, no promašio je sve i ona je izašla na suprotnoj strani terena

Dinamo je u nevjerojatnom preokretu slavio protiv Gorice 4-3 u utakmici hrvatskog prvenstva.

Gorica i Dinamo odigrali su spektakularnu utakmicu prepunu golova i preokreta, a na kraju je došla i infarktna završnica u kojoj su se snašli gosti iz Zagreba i odnijeli pun plijen s teškog gostovanja.

Domaći su bolje otvorili utakmicu na natopljenom travnjaku i poveli u već 11. minuti kada je zabio Dieye. Nisu se dugo veselili, tek 20-ak minuta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kastratijeva korona proslava

Zatim su u razmaku od šest minuta za Dinamo pogađali Luka Ivanušec(35') i Mislav Oršić (41') i u potpunosti preokrenuli utakmicu u korist zagrebačke momčadi.

Potom je u drugom dijelu stiglo iznenađenje. Mladi Dario Špikić (61') probio je desnu stranu i, u stilu Cristiana Ronalda, si namjestio loptu i savršeno odmjerenim udarcem matirao Livakovića.

U 90. minuti gol za 3-3 zabio je Bruno Petković iz penala, a tom penalu prethodio je krivo dosuđen aut. Oršić je išao ubaciti loptu, no promašio je sve i ona je izašla na suprotnoj strani terena u aut, a sudac je dosudio aut za Dinamo. Iz tog auta došlo je do prekršaja na Petkoviću, penala, a potom i gola za 3-3.

Nakon toga Theophile je u nadoknadi donio pobjedu 'modrima'.

Cijelu situaciju možete pogledati od pete minute nadalje:

Najčitaniji članci