To je to što me zanima!

Nate Diaz: Ne želim skrivati da sam dopingiran, a UFC to hoće!

Neću doći u NY na tjedan borbe, neću igrati njihovu igru i skrivati ovo kao što su mi sugerirali. Neću dopustiti da blate moje ime kao da sam neki varalica, kao oni koji šute dok ne budu plaćeni, kaže Diaz
Vidi originalni članak

Nate Diaz (34) neće se boriti na UFC 244, silno očekivani meč sa Jorgeom Masvidalom (34) neće se dogoditi 2. prosinca u New Yorku kako je najavljeno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neću doći u New York na tjedan borbe jer su rekli da sam bio pozitivan na povišene razine neke supstance za koju tvrde da su mogle biti uzrokovane kontaminiranim suplementima. To su lažne optužbe i neću se boriti dok god UFC, USADA (ili tkogod bio tko se sad zaj...va sa mnom) ne ispravi - sam je objavio Diaz pa dodao:

- Sugerirali su mi da sve sakrijem! Ali neću. Jer nisam kao varalice koje šute dok borba ne završi, dok im lova ne bude isplaćena. Briga me za novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću sudjelovati u ovom sranju. Neću biti tih i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje. Na borbama se vidimo kad sve ovo završi - poručio je Diaz navijačima.

'PREDATOR' ŽELI MIOČIĆA Ngannou gubi strpljenje: Želim prokleti odgovor, pa što radim?

Glasnogovornik agencije za antidoping, Adam Woullard, objavio je kako 'UFC i USADA skupljaju informacije i uskoro će se obratiti priopćenjem'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GGs2 25.10.2019.

    Gangster nam se prepusio?

  • jure007 25.10.2019.

    Naslov je pisan pod dopingom

  • mexpert 25.10.2019.

    Naslov nema veze sa člankom ???? Novinarstvo ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare