To je to što me zanima!

Navijači 'vatrenima' poslali motivacijsku poruku: 'Kažu da smo stari, da smo spori...'

Nakon svih velikih predstava na sutrašnju utakmicu gledajte kao nagradu, dajte sve od sebe za najdraži dres i rezultat neće izostati. Još jednom možete ispisati zlatnim slovima, poručila je navijačka udruga 'Mi Hrvati' hrvatskoj reprezentaciji
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak ima priliku po treći put u povijesti igrati polufinale na Svjetskom prvenstvu. Ipak, prolaz neće biti lagan. Protivnik 'vatrenima' je moćan Brazil, najveća nogometna velesila, narod koji živi za nogomet i ima vrlo talentirane igrače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Hrvatske je osvojila srebrnu medalju na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, dok je Brazil ispao u četvrtfinalu od Belgije. Navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije Mi Hrvati poslala je poruku 'vatrenima' uoči četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Katru.

Udruga je utakmicu protiv Brazila opisala kao utakmicu generacije, a dodaju da će protivnik požaliti što podcjenjuju hrvatske nogometaše.

POGLEDAJTE VIDEO Navijači priredili iznenađenje za 'vatrene': Veliki Modrić na neboderu i posebna poruka...

 - Bliži nam se najveća utakmica generacije. Četvrtfinale svjetskog prvenstva protiv najtežeg mogućeg protivnika. Država Sambe i nogometa stoji na putu Vatrenima. I opet nas podcjenjuju. Kažu da smo spori, da smo stari, neki da smo neiskusni i da smo slučajno tu gdje jesmo, ali ništa nije slučajno - napisala je udruga na društvenim mrežama. 

Kao glavnu prednost svjetskih doprvaka iz Rusije ističu kapetana Luku Modrića, kojeg smatraju najboljim veznjakom na svijetu. 

BIVŠI DINAMOVAC Etto: U kući smo podijeljeni, a u Brazilu misle 'Ako ne budemo prvaci sad, onda nećemo nikad'

-.Brazil je zemlja nogometa, ali Brazil nema najboljeg veznog igrača svijeta, Brazil nema najboljeg stopera svijeta, Brazil nema golmana koji će obraniti tri penala dok trpi najveće kritike karijere, ali naviknuti smo mi Hrvati na to. Uvijek mali, ali uvijek veliki kada je najpotrebnije - dodaju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Truth69 09.12.2022.

    Ma koji Brazil, Petkovic je na treningu vjezbao skarice, a Budimir je cijeli trening ulazio i izlazio iz igre, razbit cemo ih!

  • noćna mora lopovima 09.12.2022.

    Hrvatska iznad svih ❤

  • 09.12.2022.

    Do vrha🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare