Obavijesti

Sport

Komentari 28

Navijači priredili iznenađenje za 'vatrene': Veliki Modrić na neboderu i posebna poruka...

Navijači priredili iznenađenje za 'vatrene': Veliki Modrić na neboderu i posebna poruka...

Vidite led projekciju na zgradama, poruku igračima i kapetanu Luki da im želimo svu sreću. Ovo je udio naših navijača kojih je ovdje malo, ima nas dvije tisuće. Ali dobro smo organizirani, rekao nam je jedan od inicijatora akcije

VIDEO

Ruske bajke otprije četiri godine i povijesnog svjetskog srebra zauvijek ćemo se sjećati, ali kako bi bilo dobro opet proživjeti taj nacionalni naboj, euforiju i ponos, zar ne? 

Treći put u svojoj povijesti Hrvatska se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, prethodna dva puta uspješno je ušla među najbolje četiri reprezentacije, a ovaj put prepreka na tom putu ne može biti teža. Vatrene u petak od 16 sati očekuje dvoboj protiv najvećih favorita Brazilaca. Nadamo se kako to Luki Modriću neće biti posljednja utakmica na SP-u.

Katar je daleko, ali vojska navijača u kokicama opet će okupirati Katar i dati toliko vrijednu podršku. Očekuje se oko 2000 hrvatskih navijača, a dan prije utakmice pripremili su iznenađenje za reprezentativce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski navijači su u Lusailu, predgrađu Dohe, na posebnim neboderima ispisali sliku kapetana Luke Modrića uz poruku 'Kapetane, povedi nas'. Bit će to posebno iznenađenje i motivacija igračima koji nisu znali za ovu akciju.

- Vidite led projekciju na zgradama, poruku igračima i kapetanu Luki da im želimo svu sreću. Ovo je udio naših navijača kojih je ovdje malo, ima nas dvije tisuće. Ali dobro smo organizirani. Ovo je samo jedna od akcija kojom želimo dat doprinos dečkima da razvale na terenu. Ovo je dar za njih i iznenađenje. Kao mala zemlja, ima nas četiri milijuna, daleko najmanja zemlja u najboljih osam - rekao nam je Omar, jedan od inicijatora ove akcije.

Nešto slično je napravio i PSG za svoje igrače Hakimija i Mbappéa, čije reprezentacije nastupaju u četvrtfinalu. Za njih su to tražili suigrači iz francuskog kluba, ali za naše igrače su to napravili navijači.

- Koliko smo platili? Uf, nemojte ni pitati. Šest znamenki je trebalo platiti za ovo, ali dobili smo popust. Očekujemo dva, tri dresa, dobili smo 70 posto popusta. Nadamo se da će biti i 100 posto, ali nećemo pričati o tome.

Vjeruje kako Hrvatska može do finala, a za tada će pripremiti novu akciju.

- Najviše volimo kad nas podcjenjuju, dečki idu sigurno do kraja i to će biti spektakl. Mi se pripremamo za nove akcije, ovo je samo početak.

OSVOJI LIVAKOVIĆEVE RUKAVICE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi