To je to što me zanima!

Nekad igrao s LeBronom, danas nema ni za kruh i živi na ulici...

Nosio je dresove Boston Celticsa, Dallas Mavericksa, u Cavaliersima je igrao s LeBronom Jamesom, a spominjalo se da je ljubavnik njegove majke. Delonte West (37) danas je prosjak na ulicama Dallasa
Vidi originalni članak

Već se duže vrijeme spominje kako je nekad ekscentrično lice s NBA parketa Delonte West (37) dotaknuo dno života. Doc Rivers, Jameer Nelson i udruga igrača aktivno pokušavaju pomoći propalom pleju, a pojavila se nova fotografija u kojoj Delonte izgleda, iako to zvuči nemoguće, još gore nego prije.

Kako prenosi TMZ, već mjesecima spomenuti pokušavaju doći do njega, ali bezuspješno. No, na društvenim se mrežama samo pojavljuju snimke ili fotografije Westa koji je od NBA zvijezde došao do - beskućnika. 

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Westa prebijaju u Washingtonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Delonte je u NBA došao 2004. Tri godine u Celticsima, jedna u Seattle SuperSonicsima prije nego je franšiza preseljena u Oklahomu i postala OKC Thunder.

Najveća intriga veže se uz razdoblje od 2008-2010 kada je igrao u Cleveland Cavsima. Suigrač: 'kralj', LeBron James. A ljubavnica: Gloria James, LeBronova mama.

DELONTE WEST Kakva tuga... Nekad u NBA, a sad pretučeni ovisnik i prosjak

LeBron je 2010. odigrao očajno polufinale Istoka. Zadnje tri utakmice serije, šut 34%. A Clevelandom pa Ohiom pa onda i cijelom Amerikom krenula je priča, nikad demantirana, da je LeBron zatekao Delontea i majku u krevetu. Igrao je West još u SAD-u, Kini, ali na kraju je završio na ulici.

Rastavio se od supruge Caresse Madden 2013. godine, imaju dva sina. A njihovog oca prebijaju na autocesti u Washingtonu i fotografiraju kako prosi na ulici, a bio je pozamašno plaćen na NBA parketima. No, život čudne knjige piše...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Turcic Hrvoje 26.09.2020.

    Zar NBA igrači ne primaju penziju, mislim da je uvjet 5 god u NBA ili 3 god u istom klubu

  • AntiMamic 25.09.2020.

    Ili imas za normalan zivot ili si beskucnik... Zato volim Ameriku

  • darkoxyc 25.09.2020.

    Previse smrce

Komentiraj...
Vidi sve komentare