To je to što me zanima!

Nevjerojatna priča sa SP-a: Došla je kao navijačica, pakirala se kući pa zaigrala za repku...

Leitner se pojavila u ekipi za utakmicu protiv Kine, i to zahvaljujući širem popisu od 35 igračica na kojem se našla. Izbornik je nije uvrstio među putnice u Španjolsku, a ondje je planirala ostati do ovog utorka
Vidi originalni članak

Korona virus skoro pa je dokrajčio nade Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, ali još su se s njime teže nosile u reprezentaciji Austrije koja je i prije prve utakmice na turniru ostala bez pet igračice, pa je taj broj još i rastao.

Iz svega je profitirala Nora Leitner. Naime, ova članica Hypa stigla je u Španjolsku u privatnom aranžmanu kao podrška reprezentaciji. Da bi nekoliko dana kasnije - zaigrala!

PROBLEMI NA SP-U Pokradeni hrvatski novinari u Španjolskoj! Pijević: Svi bježe od nas, kao da imamo kugu PATNJE RUKOMETAŠICA Dora Krsnik: Umjesto na SP-u, četiri dana sam u hotelu i trpim jake bolove, ovo je noćna mora!

Leitner se pojavila u ekipi za utakmicu protiv Kine, i to zahvaljujući širem popisu od 35 igračica na kojem se našla. Izbornik je nije uvrstio među putnice u Španjolsku, a ondje je planirala ostati do ovog utorka. 

Sada će, međutim, do kraja turnira koji će za Austriju biti u drugom krugu jer njene šanse za četvrtfinale ne postoje. A upravo će Austrijanke biti protivnice Hrvatskoj u nedjelju, u izvjesno zadnjoj utakmici za obje reprezentacije.

SLIJEDI ŠPANJOLSKA Kraljice najavile bitku do kraja: Moramo dobiti Španjolke +3. Srce, glava i želja mogu sve... NAJBOLJA IGRAČICA Jesmo li gledali istu utakmicu? IHF ponovno iznenadio odlukom

A zadnju je na turniru odigrala Kina. I u toj se reprezentaciji pojavio slučaj korona virusa (jedan), no zbog kineskih pravila svi su završili u karanteni na dva tjedna, bez obzira na testiranja. IHF će sve utakmice Kine registrirati u korist protivnika 10-0.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nokia8 10.12.2021.

    Reprezentaciju valjda.

  • Driver 10.12.2021.

    Cuj ovog : Repku????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare