To je to što me zanima!

Nova tragedija u izraelskom nogometu: U terorističkom napadu ubijen trener Hapoela

"Edukator, pravi sportaš, skroman, imao je puno strasti za nogomet. Imao je sjajan stav prema djeci, voljeli su ga i nogometaši i kolege". Tim ga je riječima opisao njegov klub
Vidi originalni članak

Nakon što je bivšeg izraelskog nogometaša Liora Asulina ubila palestinska militanta skupina Hamas, izraelski nogometni svijet potresla je nova tragedija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, trener mlađih kategorija Hapoel Tel-Aviva ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu!

KOVAČEVIĆ O SUKOBU 'Rješenje za palestinski problem je diplomatsko. Treba riješiti problem palestinskih izbjeglica' RAT NA BLISKOM ISTOKU Što je Hamas, zašto je Gaza važna i tko je tko u krvavom ratu koji traje već 70 godina...

"Jedan od trenera omladinske škole Alon Shamli ubijen je u terorističkom napadu u Egiptu. Živio je u Bat Jamu, bio je nastavnik tjelesnog u školi. U Omladinsku školu Hapoela došao je prije godinu i pol dana, kada je prošle sezone radio kao glavni trener trećeg tima, a ove sezone radio je kao pomoćni prvog tima.

Edukator, pravi sportaš, skroman, imao je puno strasti za nogomet. Imao je sjajan stav prema djeci, voljeli su ga i nogometaši i kolege", stoji u priopćenju izraelskog kluba.

Podsjetimo, situacija u Izraelu i dalje nije u potpunosti pod kontrolom, na jugu zemlje još uvijek traju borbe s infiltriranim militantima Hamasa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare