Obavijesti

Sport

Komentari 36

Bivšeg suigrača Hrvata ubili u Izraelu na rođendan! 'Bili smo dobri, ostavio je troje djece...'

Bivšeg suigrača Hrvata ubili u Izraelu na rođendan! 'Bili smo dobri, ostavio je troje djece...'

Lior Asulin odigrao je 284 utakmice u prvoj izraelskoj ligi, zabio 88 golova, igrao sa šestoricom Hrvata. Bivši golman Hajduka Tvrtko Kale javio nam se: "Upali su im na zabavu i vjerojatno ih ubili na licu mjesta"

VIDEO

Ofenziva Hamasa na Izrael ovaj vikend odnijela je i život bivšeg izraelskog nogometaša Liora Asulina dok je slavio 43. rođendan, javlja tamošnji portal One.

Asulin je priredio rođendansku zabavu na jugu zemlje u petak kad je upalo 50 terorista i počelo pucati po civilima. Ubijeni su mnogi, među njima i Asulin. 

Njegova sestra Ortel na društvenim je mrežama u subotu, prije nego što je saznala da joj je brat mrtav, objavila: "Brat mi je bio na zabavi u Ra'iju i nismo ga mogli kontaktirati od jutros. Nije ni u Soroki ni Barzilaiju. Molim one koji mogu pomoći da me kontaktiraju".

Igrao je na poziciji napadača, a gotovo cijelu karijeru proveo u domovini. U prvoj izraelskoj ligi odigrao je 284 utakmice i zabio 88 golova, uz kratki boravak na Cipru u Apollonu iz Limassola 2008. S Hapoelom iz Tel Aviva igrao je Kup Uefe 2007/08. Karijeru je nakon 23 godine zaključio 2021.

Igrao sa šestoricom Hrvata

Svlačionicu je, između ostalih, dijelio i sa šestoricom Hrvata, najviše u Bnei Yehudi s Vinkovčaninom Hrvojem Kovačevićem (41) i Matom Baturinom (50). Bivši igrači Hajduka Tvrtko Kale Dreschler (49) i Joško Bilić (49) igrali su s njime u Hapoel Be'er Shevi, odnosno Maccabi Herzyli, bivši dinamovac Vedran Ješe (42) u Bnei Yehudi, a nekadašnji trener Rijeke Dragan Tadić (50) u Maccabi Petah Tikvi.

- Bili smo si dobri, povremeno se družili. Očito su im upali na zabavu i ubili ih na licu mjesta - rekao nam je Tvrtko Kale Dreschler i dodao:

- U zadnje vrijeme nismo bili u kontaktu, ali tužno je to što se dogodilo. Iza sebe ostavio je troje djece...

Dragan Tadić javio nam se kratko:

- Uh, nisam ni znao da je poginuo, baš ste me šokirali. Bio je drag momak, moja sućut obitelji, doista ne znam što više reći...

Bio u zatvoru zbog trgovine drogom

Igračku karijeru zaključio je u drugoligašu Hapoel Kfar Bari, gdje je jedno vrijeme bio i trener.

Imao je i problema sa zakonom, 2018. uhitili su ga zbog sumnje u trgovinu drogom, prodaju kanabisa preko društvene mreže Telegram. U siječnju 2021. osuđen je na 19 mjeseci zatvora nakon što je priznao 30 slučajeva trgovine drogom. U studenom iste godine odbili su mu žalbu, a kaznu je počeo služiti u prosincu. No nakon osam mjeseci pustili su ga na slobodu zbog dobrog vladanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu