To je to što me zanima!

Novi šamar za Vahu: Najbolji Marokanac ne želi ga ni vidjeti

Drama među "lavovima atlasa" nije završena. Hakim Ziyech i Vahid Halilhodžić ne uspijevaju se pomiriti. Točnije, marokanski reprezentativac to ni ne želi iako ga svi odreda nagovaraju
Vidi originalni članak

Trener Maroka Vahid Halilhodžić obavio je većinu posla oko pomirbe s najboljim reprezentativcima i njihovim vraćanjem u momčad. Budući igrač Bayerna Harit Mazraoui i Marseilleov Amine Harit popustili su. Reprezentacija im je iznad svega. Ipak, ovaj treći kaže - ne. Radi se o Chelseajevoj zvijezdi Hakimu Ziyechu. 

POKRENULI ISTRAGU Fifa bi mogla izbaciti Ekvador sa SP-a u Kataru, Italija se nada...

Marokanski mediji tvrde da Ziyech ne želi biti u kontaktu s onima s kojima je u lošem odnosu, no očito je s Vahom to otišlo toliko daleko da ga ponajbolji reprezentativac Maroka ne želi - ni čuti ni vidjeti.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Kaos u Sevilli: Nijemci napali navijače Rangersa, lete stolice i boce. 'Halo, policija, prebijte ih'

- Ako se nastavi sve kako je sad, onda prezime Ziyech treba zaboraviti u reprezentaciji Maroka u narednom periodu. Svi pokušaji organiziranja sastanka između njega i Vahida su pali u vodu. Igrač odbija razgovor s izbornikom iako ga svi pokušavaju uvjeriti da dođe na sastanak. Zbog njega je odgođena objava popisa za sljedeći tjedan. Svi se nadaju da će do sastanka ipak doći, ali to je trenutačno veoma teško - napisao je marokanski sportski novinar Taha Imani.

Ziyechov inat i odbijanje povratka u reprezentaciju Halilhodžića vjerojatno neće koštati posla, ali će biti veliki udarac za marokansku reprezentaciju koja će Svjetsko prvenstvo otvoriti protiv Hrvatske.

MAROKANAC U BAYERNU Vatreni će dobiti konkurenciju u Bayernu: Stiže Vahin odmetnik

Marokanci će na SP-u Kataru u skupini F, uz Hrvatsku, igrati i s Belgijom i Kanadom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 19.05.2022.

    Kakv samar za Vahu? Pa samar bi bio kad bi ga vratio u repku. Nitko ne smije biti veci od reprezentacije. Neka si kralj lijepo kupi udobnu fotelju neka gleda svjetsko ba TV-u. Dok Vaha zasluzeno vodi repku koju je zasluzeno odveo na svjetsko.

  • simplicije23 19.05.2022.

    kažem ja ...

  • odcentramalonadesno 19.05.2022.

    Vaha sav sretan što se ovaj ovako ponio na poziv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare