Sport

Komentari 7

Novi šamar za Vahu: Najbolji Marokanac ne želi ga ni vidjeti

Novi šamar za Vahu: Najbolji Marokanac ne želi ga ni vidjeti

Drama među "lavovima atlasa" nije završena. Hakim Ziyech i Vahid Halilhodžić ne uspijevaju se pomiriti. Točnije, marokanski reprezentativac to ni ne želi iako ga svi odreda nagovaraju

Trener Maroka Vahid Halilhodžić obavio je većinu posla oko pomirbe s najboljim reprezentativcima i njihovim vraćanjem u momčad. Budući igrač Bayerna Harit Mazraoui i Marseilleov Amine Harit popustili su. Reprezentacija im je iznad svega. Ipak, ovaj treći kaže - ne. Radi se o Chelseajevoj zvijezdi Hakimu Ziyechu. 

Marokanski mediji tvrde da Ziyech ne želi biti u kontaktu s onima s kojima je u lošem odnosu, no očito je s Vahom to otišlo toliko daleko da ga ponajbolji reprezentativac Maroka ne želi - ni čuti ni vidjeti.

- Ako se nastavi sve kako je sad, onda prezime Ziyech treba zaboraviti u reprezentaciji Maroka u narednom periodu. Svi pokušaji organiziranja sastanka između njega i Vahida su pali u vodu. Igrač odbija razgovor s izbornikom iako ga svi pokušavaju uvjeriti da dođe na sastanak. Zbog njega je odgođena objava popisa za sljedeći tjedan. Svi se nadaju da će do sastanka ipak doći, ali to je trenutačno veoma teško - napisao je marokanski sportski novinar Taha Imani.

Ziyechov inat i odbijanje povratka u reprezentaciju Halilhodžića vjerojatno neće koštati posla, ali će biti veliki udarac za marokansku reprezentaciju koja će Svjetsko prvenstvo otvoriti protiv Hrvatske.

Marokanci će na SP-u Kataru u skupini F, uz Hrvatsku, igrati i s Belgijom i Kanadom.

Najčitaniji članci