To je to što me zanima!

Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je njegov ujak Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju. Tijelo njezinog brata nedavno je izvučeno iz olupine aviona na dnu Engleskog kanala
Vidi originalni članak

Na fotografiji je jednogodišnji sin Romine Sale, sestre poginulog nogometaša Emiliana Sale, koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od voljenog i neprežaljenog brata.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju. 

- Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ - napisala je Romina.

Nakon gotovo tri tjedna potrage, na dnu Engleskog kanala pronašli su olupinu aviona u kojem su argentinski nogometaš i britanski pilot Dave Ibbotson letjeli iz Nantesa prema Cardiffu. Identificirali su tijelo Emiliana Sale, a za pilotom još tragaju.

Umro od udarca

Emiliano Sala nije se utopio, već je umro od ozljeda glave i trupa, objavio je engleski Sun rezultate obdukcije. Salino tijelo pronađeno je prije nekoliko dana u avionu koji je lociran na dnu La Manchea nakon točno 17 dana potrage, a identificirali su ga po otisku prsta. Odmah je odvezen brodom u Englesku gdje je obavljena obdukcija.

TUGA JE VELIKA Neutješni Vaha se rasplakao na jedno pitanje o Emilianu Sali...

Podsjećamo, Emiliano Sala bio je u avionu koji je 21. siječnja poletio iz Nantesa gdje je Argentinac bio kako bi se oprostio od suigrača. Avion je nestao iznad Engleskog kanala, potraga je obustavljena nakon tri dana, a obitelj je, uz pomoć mnogih slavnih nogometaša, nastavila privatnu potragu koja je dala rezultate već nakon dva dana.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ha eto 12.02.2019.

    I što je sad na kraju sa njim, da li je živ ili ?

  • Netko_Iz_Mase_1 12.02.2019.

    Ne brišite mi komentare, ne vrijeđam nikoga nego pitam - je li dosta bilo više skupljanja klikova na ovoj tragediji? Degutantno

  • BarneyStinsonNPH 12.02.2019.

    Molim vas dosta..stvarno mi je zao covjeka , nemojte nas stalno podsjecat

Komentiraj...
Vidi sve komentare