To je to što me zanima!

Obregon djeluje moćno, ali uz dječje pogreške nema napretka

Dinamo je u samo pet minuta pokazao zašto je već godinama apsolutni vladar hrvatskog nogometa i da se prvenstva osvajaju pobjedama u „malim“ utakmicama...
Vidi originalni članak

Inter, koji se s Varaždinom i Istrom 1961 bori za ostanak, dobrano je namučio Hajduk. I Varaždinci protiv Dinama u nastavku prvenstva nisu pali bez ispaljenog metka.

Toplakove trupe nadale su se da mogu ponoviti igru koju se prezentirale u dva dosadašnja dvoboja protiv Dinama, kada su slavile i izgubile po 1:0, no u prvom dijelu nije slutilo baš na dobro.

Varaždin loše ušao u utakmicu

Dinamo je u samo pet minuta pokazao zašto je već godinama apsolutni vladar hrvatskog nogometa i da se prvenstva osvajaju pobjedama u „malim“ utakmicama, a ne u derbijima, kaznivši dječje pogreške Varaždina za 2-0.

Igor Jovićević tako će po dobrome pamtiti svoj debi na klupi Modrih. Nije ništa pretjerano mijenjao u sustavu igre Dinama koji je i prije pandemije bio dobro uhodani stroj.

VIDEO Ademi i Petko su u pet minuta šokirali Varaždin: Sjajan okret, gol kroz noge i prodor za penal

Vezna linija Varaždina Đurasek, Jessie i Denis Glavina nije imala šanse protiv Dinamovih Gojaka, More i Ademija u prvome dijelu.

S druge strane Varaždinci su nešto bolje lice pokazali u drugom dijelu kada je trener Toplak ofenzivce Kolumbijca Obregona, Teklića i Iranca Mehdikhanija.

TOPLAK: 'Dobili smo dva glupa gola, zaslužili smo to izjednačenje'

Ako ništa drugo isti trojac uz Drožđeka nije dao mira Dinamovoj obrani i nije im dopustio da lako iznose loptu.

Obregon dijeluje moćno

Uglavnom Dinamo je bez pretjeranog umiranja u ljepoti i bez lepršavosti u igri upisao tri boda rezultatom 3-1 i sigurno korača prema obrani naslova.

Varaždincima će ipak bodove morati tražiti protiv ekipa iz donjeg doma ljestvice Intera, Slaven Belupa i Istre 1961.

IGOR JOVIĆEVIĆ: 'Žao mi je što tata to nije vidio, ali znam da me gleda odozgo'

Putokaz Varaždincima je drugo poluvrijeme u kojem su se solidno nosili s Modrima. Dobitak za momčad Samira Toplaka je Kolumbijac Jorge Obregon koji je djelovao vrlo moćno, odlično se nosio u duelima s Dinamovim stoperima i svoju dobru igru kapitalizirao je pogotkom u 79. minuti.

Toplak uz Benka napokon ima napadača koji može zadržati loptu, dobar je u skoku i ima taj „nos za gol“. Važan je to adut u borbi za ostanak u ligi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tomislav22 07.06.2020.

    Ostat će Varaždin u ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare