To je to što me zanima!

Ode li Broz iz Intera, Dinamu će na račun sjesti šest milijuna €

Dinamo ima pravo na 10 posto od idućeg Brozovićevog transfera. Prema trenutnim pisanjima Talijana, Broz je na odlasku za 60 milijuna eura što bi 'modrima' donijelo šest milijuna eura na račun
Vidi originalni članak

Dinamo bi u nadolazećim tjednima mogao podebljati bankovni račun i to ne od direktne prodaje igrača. Ukoliko se zaista dogodi da Marcelo Brozović napusti Inter za 60 milijuna eura kako se posljednjih dana piše u talijanskim medijima, Dinamo će inkasirati cijelih šest milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Broz gušta na bazenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je 10 posto od Brozovog transfera na koji Dinamo ima pravo zbog ugovora s 'nerazzurrima'. Dakle, ako se, kojim slučajem dogodi, da Broz ode i za više, na Maksimiru će zadovoljno trljati ruke.

Brozović je tekuće sezone bio jedan od najboljih pojedinaca momčadi Antonija Contea. Rijetke su bile utakmice u kojima nije bio starter i to nije bio onda kada bi ga karizmatični Talijan odmarao ili kada bi odrađivao suspenziju. Nakon posljednjeg kola bit će i službeno igrač s najviše istrčanih kilometara Intera i pri samom vrhu Serie A.

No, nevolje su nastale posljednjih petnaestak dana. Prvo je Brozović prije dva tjedna ostao bez vozačke dozvole zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i prolaska kroz crveno na semaforu, a klub ga je dodatno kaznio sa 100.000 eura. Zatim je divljao po bolnici nakon što osoblje nije pristalo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja. Slijedom svega čini se da je došao kraj njegovim igrama u Interu.

SKANDAL U MILANU Brozović divljao po bolnici zbog prijatelja, intervenirala policija!

Dinamo trlja ruke i zbog drugih događanja na nogometnom tržištu. Ovog ljeta već je zaradio 1,5 milijuna eura na prodaji Adriana Šempera od Chieva i milijun eura od Ferencvarosa za Roka Baturinu.

Ljetni prijelazni rok je tek u povojima, a Dinamo je već u plusu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • miljac mimi 02.08.2020.

    Strasan igrac najboli igrac repke ali brate mili dosta vec 2 -3 mjeseca se pise odlazi pa ne pa opet da pa ne aj vise ga prodajte i nadite novog klauna.

  • Foris_1 01.08.2020.

    Evo svi trče da istresu 60 milijuna za problematičnog alkoholičara. Brijem da će otići za 100 milijuna, pa će Dinamo dobiti 10! Lova do krova.

  • NIKE 01.08.2020.

    To kada napišu da je vozio u alkoholiziranom stanju znači da je čovjek drmnio 3 pive maksimalno, a prekoredno primanje u bolnici je isto tako preuveličano jer pazite, kada ste slavni na svaki vaš se potez gleda pod povećalom jer postoji potencijalna novinarska priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare