To je to što me zanima!

Olmo Španjolcima: Na kraju nisam ni mogao otići iz Dinama

Poznajem Ansua Fatija jer igrao sam u Barceloni s njegovim bratom, a u svojoj igri popraviti mogu sve. Najviše udarac lijevom nogom i igru glavom, rekao je Olmo
Vidi originalni članak

Kao i u Dinamu, u mladoj španjolskoj reprezentaciji svi smo važni. A ja sam uvijek tu i dat ću sve od sebe za momčad, rekao je Dani Olmo.

Dinamov je igrač već velika europska zvijezda, a španjolski ga navijači i mediji opsjedaju kad dođe u reprezentaciju. Tako je i sad ugledna Marca objavila intervju, u kojem je kapetan male furije otkrio:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako sam sretan što Ansu Fati tako napreduje u Barceloni, poznajem njega i njegovu obitelj jer sam igrao u Barceloni s njegovim bratom.

AS ZA 'AS' Olmo: Zahvalan sam što mogu igrati u velikom klubu Dinamu

Ponovio je kako mu je san zaigrati za španjolsku A reprezentaciju, ali i da se ne osjeća kao vođa ove, mlade momčadi. Na pitanje što treba popraviti u svojoj igri, skromni Olmo kaže:

- Sve! Pogotovo udarac lijevom nogom i igru glavom.

A onda je stigla tema prijelaznog roka... Jeste li smirili nakon burnoga ljeta?

- Jesam, na kraju sam odlučio da želim igrati u Ligi prvaka, pa zašto ne s Dinamom? Imam ugovor do 2021. i dokad god ću nositi Dinamov dres, dat ću sve od sebe.

ANKETA KATALONSKOG SAVEZA Za Katalonce je Olmo tek na drugom mjestu?! 'To je ludost'

Je li bilo teško donijeti odluku?

- Pa, na kraju nisam morao donijeti nikakvu odluku jer sam ostao. Htjeli su da pomognem momčadi da uđe u Ligu prvaka i uspjeli smo. Nisam mogao otići, ali sad je to iza mene i drago mi je što sam ostao. Oduvijek sam želio igrati u Ligi prvaka, a iz svake situacije izađete još jači.

Koliko vam se život promijenio nakon osvajanja Eura U-21?

ŠPANJOLSKA - NJEMAČKA 1-1 Olmo je vodio mlade Španjolce kao kapetan na 'krivoj' poziciji

- Puno jer znam da sam bio najnepoznatiji igrač u momčadi.

Mnogi se pitaju što Dani Olmo još uvijek radi u Hrvatskoj.

- Na kraju nisam ni mogao otići, ali drago mi je da sam ostao u Dinamu. Puno su mi dali ovih godina, a nakon nevjerojatne prošle sezone, sad smo ušli i u Ligu prvaka.

Možete li još napredovati u hrvatskoj ligi?

PROSLAVA U ŽEPČU Olmov brat zaigrao za Dinamo u Žepču, zabili Šipoš i Rešetar

- To je kompetitivna liga, nije na razini liga petice, ali europske utakmice i dolazak u reprezentaciju pomažu mi da napredujem,

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pričam4jezika 14.10.2019.

    "To je kompetitivna liga, nije na razini liga petice, ali europske utakmice i dolazak u reprezentaciju pomažu mi da napredujem." ---- Kad osvojimo barem jedno svjetsko, pa i europsko reći će "1. HNL je članica lige šestice. Izuzetno dobro napredujem."

  • Hrvatina91 14.10.2019.

    Trenutno za njega bolja opcija i jest dinamo.. Ima talenta i super igra. Al je poznato da vecina mladih igraca koji odmah naprave transfer u veliki klub propadnu. Tu barem ima kontinuitet i stalno igra. Iako je prerasel nasu igru. Mozda kroz koju godinu da napravi transfer a sad bi mu dobro dosel neki manji klub. Tipa Sevilla, Ajax ili tako nesto.

  • realan1234 14.10.2019.

    Citajte buduci Halilovici,Corici i biduce nase zvjezdice

Komentiraj...
Vidi sve komentare