Sport

Komentari 4

Olmo Španjolcima: Na kraju nisam ni mogao otići iz Dinama

Olmo Španjolcima: Na kraju nisam ni mogao otići iz Dinama

Poznajem Ansua Fatija jer igrao sam u Barceloni s njegovim bratom, a u svojoj igri popraviti mogu sve. Najviše udarac lijevom nogom i igru glavom, rekao je Olmo

Kao i u Dinamu, u mladoj španjolskoj reprezentaciji svi smo važni. A ja sam uvijek tu i dat ću sve od sebe za momčad, rekao je Dani Olmo.

Dinamov je igrač već velika europska zvijezda, a španjolski ga navijači i mediji opsjedaju kad dođe u reprezentaciju. Tako je i sad ugledna Marca objavila intervju, u kojem je kapetan male furije otkrio:

- Jako sam sretan što Ansu Fati tako napreduje u Barceloni, poznajem njega i njegovu obitelj jer sam igrao u Barceloni s njegovim bratom.

Ponovio je kako mu je san zaigrati za španjolsku A reprezentaciju, ali i da se ne osjeća kao vođa ove, mlade momčadi. Na pitanje što treba popraviti u svojoj igri, skromni Olmo kaže:

- Sve! Pogotovo udarac lijevom nogom i igru glavom.

Susret 2. kola Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama

A onda je stigla tema prijelaznog roka... Jeste li smirili nakon burnoga ljeta?

- Jesam, na kraju sam odlučio da želim igrati u Ligi prvaka, pa zašto ne s Dinamom? Imam ugovor do 2021. i dokad god ću nositi Dinamov dres, dat ću sve od sebe.

Je li bilo teško donijeti odluku?

CLASIFICATORIO SUB 21 DE EUROCOPA 2021 ENTRE ESPA„A Y MONTENEGRO

- Pa, na kraju nisam morao donijeti nikakvu odluku jer sam ostao. Htjeli su da pomognem momčadi da uđe u Ligu prvaka i uspjeli smo. Nisam mogao otići, ali sad je to iza mene i drago mi je što sam ostao. Oduvijek sam želio igrati u Ligi prvaka, a iz svake situacije izađete još jači.

Koliko vam se život promijenio nakon osvajanja Eura U-21?

- Puno jer znam da sam bio najnepoznatiji igrač u momčadi.

Mnogi se pitaju što Dani Olmo još uvijek radi u Hrvatskoj.

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu

- Na kraju nisam ni mogao otići, ali drago mi je da sam ostao u Dinamu. Puno su mi dali ovih godina, a nakon nevjerojatne prošle sezone, sad smo ušli i u Ligu prvaka.

Možete li još napredovati u hrvatskoj ligi?

- To je kompetitivna liga, nije na razini liga petice, ali europske utakmice i dolazak u reprezentaciju pomažu mi da napredujem,

Najčitaniji članci