To je to što me zanima!

Opet bez medalje! Tko je kriv: Červar, igrači, suci ili - sreća?

Možda je razlog jednostavno činjenica da Hrvatska nema momčad za najviše domete, da je ova generacija 'kauboja' lošija od one originalne, koja je osvojila svjetsko i olimpijsko zlato
Vidi originalni članak

Ovo što su nam napravili je čista krađa! Sramota, da o mojoj sudbini odlučuju nekakvi amateri! Njih treba izbaciti iz rukometa! I namjerno su to učinili, predobri su to suci da bi to bilo slučajno. Olimpijska povelja kaže da svi moraju imati iste uvjete, a mi to nismo imali. Ovo što su nam suci napravili je za zatvor!

Tako se Lino Červar obrušio na suce nakon poraza Hrvatske od Njemačke 22-21. Poraza koji je "kaubojima" zatvorio vrata borbe za medalju.

Da, suci su dosudili nepostojeće probijanje, ma koliko subjektivni bili hrvatski rukometni stručnjaci, s tim bi se složila većina rukometnog svijeta. Ali s druge strane, viđali smo u rukometu i veće krađe, puno veća natezanja za domaćine, za velike... Pa jesu li doista suci najveći krivci za to što Hrvatska i na četvrtom uzastopnom velikom natjecanju neće osvojiti medalju?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki će, ponajviše zbog forsiranja igre 7 na 6, bez golmana, u porazu od Brazila, prst prije okrenuti prema Lini Červaru (68). Neki su uvjerenja da Domagoj Duvnjak, Igor Karačić, Manuel Štrlek i pogotovo ozlijeđeni Luka Cindrić nisu dali koliko mogu.

Neki smatraju da Hrvatska doista više i nema kvalitetu za najveće domete, da nedostaje barem jedan vrhunski vanjski pucač ranga Metličića i Lackovića, pivot poput Sulića i Vorija u najboljim danima, da više nemamo ni najbolja svjetska krila kao što su bili Ćavar, Smajlagić, Džomba... A naš najbolji igrač Domagoj Duvnjak s 30 je godina već jako izrauban od teških utakmica i ozljeda.

Dok će neki naprosto zazvati - (ne)sreću. Jer kako drugačije nazvati činjenicu da ti se možda i najbolji igrač Luka Cindrić na jednom SP-u ozlijedi - dvaput?!

Što vi mislite, zašto Hrvatske na SP-u u Njemačkoj i Danskoj nema u zoni medalja?

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Drž Nedaj 23.01.2019.

    Iskljucivo gospodin izbornik i njegova tvrda glava, ako se mene pita

  • cimerrr 22.01.2019.

    Svaki laik vidi da ova naša generacija nema igračku kvalitetu u napadu kao one zlatne,ali kad odlično zaigraju u obrani mogu srušiti svakoga. Červar i stručni stožer su izvukli maksimum iz ovih igrača,da li mi imamo u ovom trenutku boljih koji nisu pozvani ne znam. Ako izuzmemo Brazil gdje su svi bili očajni,prvenstvo smo jako dobro odigrali. Danci su nas dobro oštetili,bilo je tamo ne jedna ili dvije krive procjene,već desetak kroz cijelu utakmicu. Realno smo od ovih 7 utakmica samo protiv Brazila bili inferiorni,ostale smo izdominirali,da li bismo stigli do medalje pobjedom nad Njemačkom teško je reći,ali imali bi dobre šanse.

  • volimpršut 22.01.2019.

    Očito su geni kameni kod brazilaca i njemaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare