Obavijesti

Sport

Komentari 133

Opet bez medalje! Tko je kriv: Červar, igrači, suci ili - sreća?

Opet bez medalje! Tko je kriv: Červar, igrači, suci ili - sreća?

Možda je razlog jednostavno činjenica da Hrvatska nema momčad za najviše domete, da je ova generacija 'kauboja' lošija od one originalne, koja je osvojila svjetsko i olimpijsko zlato

VIDEO

Ovo što su nam napravili je čista krađa! Sramota, da o mojoj sudbini odlučuju nekakvi amateri! Njih treba izbaciti iz rukometa! I namjerno su to učinili, predobri su to suci da bi to bilo slučajno. Olimpijska povelja kaže da svi moraju imati iste uvjete, a mi to nismo imali. Ovo što su nam suci napravili je za zatvor!

Tako se Lino Červar obrušio na suce nakon poraza Hrvatske od Njemačke 22-21. Poraza koji je "kaubojima" zatvorio vrata borbe za medalju.

Da, suci su dosudili nepostojeće probijanje, ma koliko subjektivni bili hrvatski rukometni stručnjaci, s tim bi se složila većina rukometnog svijeta. Ali s druge strane, viđali smo u rukometu i veće krađe, puno veća natezanja za domaćine, za velike... Pa jesu li doista suci najveći krivci za to što Hrvatska i na četvrtom uzastopnom velikom natjecanju neće osvojiti medalju?

Pokretanje videa...

21:55

Neki će, ponajviše zbog forsiranja igre 7 na 6, bez golmana, u porazu od Brazila, prst prije okrenuti prema Lini Červaru (68). Neki su uvjerenja da Domagoj Duvnjak, Igor Karačić, Manuel Štrlek i pogotovo ozlijeđeni Luka Cindrić nisu dali koliko mogu.

Neki smatraju da Hrvatska doista više i nema kvalitetu za najveće domete, da nedostaje barem jedan vrhunski vanjski pucač ranga Metličića i Lackovića, pivot poput Sulića i Vorija u najboljim danima, da više nemamo ni najbolja svjetska krila kao što su bili Ćavar, Smajlagić, Džomba... A naš najbolji igrač Domagoj Duvnjak s 30 je godina već jako izrauban od teških utakmica i ozljeda.

Dok će neki naprosto zazvati - (ne)sreću. Jer kako drugačije nazvati činjenicu da ti se možda i najbolji igrač Luka Cindrić na jednom SP-u ozlijedi - dvaput?!

Što vi mislite, zašto Hrvatske na SP-u u Njemačkoj i Danskoj nema u zoni medalja?

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio