To je to što me zanima!

Opuštanje? Szczesnog uhvatili s cigaretom uoči Španjolske!

Golman Juventusa ležerno je nosio kutiju cigareta u rukama prije nego što je jednu stavio u usta i zapalio pred svojim suigračima. Wenger ga je jednom kaznio jer je pušio u tuš-kabini
Vidi originalni članak

Da Europsko prvenstvo može itekako biti stresno, najbolje zna poljski golman Wojciech Szczesny. Njega su, naime, kamere uhvatile s cigaretom u ustima ispred hotela u Sopotu odakle je poljska reprezentacijska otputovala na utakmicu sa Španjolskom u Sevillu gdje su remizirali 1-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman Juventusa ležerno je nosio kutiju cigareta u rukama prije nego što je jednu stavio u usta i zapalio pred svojim suigračima.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

ANKETA/KALKULACIJE 'Vatreni' će ići dalje samo s pobjedom: Evo tko su mogući protivnici u osmini finala Eura

Bivši golman Arsenala dvaput je uhvaćen s cigaretom u ustima za vrijeme igranja za 'topnike', a jednom ga je Arsene Wenger kaznio s 23 tisuće eura jer je pušio u tuš-kabini svlačionice nakon poraza od Southamptona na Novu godinu 2015.

- Tad sam pušio konstantno i šef (Wenger) je to dobro znao - jednom je prokomentirao incident. 

Poljak je 2015. otišao iz Arsenala na posudbu u Romu gdje je proveo dvije godine, da bi ga potom 'topnici' prodali Juventusu. 

Ove je sezone u 38 utakmica primio 40 golova, dok je devet puta ostvario "čistu mrežu".

PROTIV MAĐARSKE Uefa kaže 'ne može': Ipak ništa od duginih boja na Allianz Areni

Poljska igra posljednju utakmicu grupne faze sutra (23. lipnja) u Sankt Peterburgu protiv Švedske, a pobjeda bi joj, uz slavlje Španjolaca protiv Slovaka, osigurala drugo mjesto u skupini.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FokuMe 23.06.2021.

    Uvik ovaj

  • 22.06.2021.

    Ali je nije zapalio neki "izlijeceni" pusaci stave u usta samo radi okusa ali ne zapale tako je barem nekima lakse kontrolirati ovisnost

  • Ausländer97 22.06.2021.

    ajme smak svijeta.. vidis kad je dobar golman ne mora se ni skrivat ciburit a s druge strane sportas koji svaki dan trenira.. vise skodi nama koji dok citamo i pusimo cigaru ev.pljugu 🤦‍♂️😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare