To je to što me zanima!

Oršić skinuo paučinu! Evo kako je as 'modrih' okrenuo Hajduk

Upravo se igra najveći hrvatski derbi, utakmica Dinama i Hajduka, a glavna zvijezda utakmice zasad je Mislav Oršić koji je zabio dva gola u razmaku od dvije minute. I to kakva gola...
Vidi originalni članak

Kakva igračina je Mislav Oršić. Dinamov napadač poništio je prvi ovosezonski gol Marija Vuškovića za Hajduk iz šeste minute i preokrenuo rezultat u razmaku od dvije minute.

POGLEDAJTE VIDEO: Javljanje s Maksimira

Potegnuo je snažno u 16. minuti i lopta je u neobičnom luku prevarila nemoćnog Kalinića. Činilo se isprva kako se radi o bloku, no usporena snimka pokazala je da lopta nikog nije dirala. 

Samo dvije minute kasnije, nova majstorija! Povukao je krilni napadač brzu kontru, 'slomio kičmu' dvojici Hajdukovih nogometaša, namjestio si na desnicu i snažnim, ali i preciznim udarcem još jednom matirao Kalinića.

To su mu bili deveti i deseti gol ove sezone čime je skočio na treće mjesto mjesto najboljih strijelaca HNL-a u ovoj sezoni. Ispred njega su još Osijekov Mierez i suigrač Mario Gavranović, obojica su zabili 11 golova.

DINAMO - HAJDUK 3-1 Dinamo još jednom bolji od Hajduka! 'Bili' promašivali, oduševio velemajstor Oršić...

Hajduk je bolje otvorio utakmicu, Vušković je nadskočio Dinamovu obranu i nakon kornera Atanasova u šestoj minuti glavom pogodio pokraj ukopanog Livakovića. No veselje nije dugo trajalo.

ANKETA Je li sudac oštetio dinamovce? Dvaput odlučio: penala nema

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 27.01.2021.

    arrow comes back!!! xD

  • verjandir 27.01.2021.

    Jel bio koji penal za bile s obzirom da im suci svaku tekmu poklone a ponekad i dva

  • ojhrvatskamati 27.01.2021.

    propalitet od golmana dosao u propalitet od kluba, našli se

Komentiraj...
Vidi sve komentare