To je to što me zanima!

'Ovaj Euro je najsramotniji ikad, pa sve se namješta za Engleze!'

Igrali su sve utakmice kod kuće, izuzev jedne. Sve je bilo namješteno za Englesku. Nedostajala je samo pomoć koju su dobili s penalom protiv Danske, tvrdi španjolski novinar
Vidi originalni članak

Još jedna utakmica dijeli Englesku od naslova prvaka Europe. Iako se ovaj Euro igrao diljem Europe, Englezi su ga igrali kod kuće. Uz jedan izlet u Rim na četvrtfinale s Ukrajinom. Šest od sedam utakmica, dakle, igrat će na Wembleyju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa na sve stigao je i poklonjeni kazneni udarac u produžetku polufinala protiv Danske. Nema tko nije zamjerio Englezima, Uefi, kome sve ne. Jer vjeruju da se sve radi upravo za englesku proslavu.

A tog je stava španjolski novinar Roberto Morales.

- Za mene je ovo najsramotnije natjecanje ikada - oštro je započeo Morales u emisiji El Chiringuito.

NEREGULARAN GOL Ni majstorija Danaca nije smjela biti priznata: Prekršili pravila? SIR GARETH Southgate će postati vitez ako Engleska sruši Italiju za naslov?

- Patetično je. Imali smo utakmice u gradovima koji čak nisu u Europi. Dobili smo finale za koje je sve bilo pripremljeno za zemlju koja je napustila Europsku uniju. Igrali su sve utakmice kod kuće, izuzev jedne. Sve je bilo namješteno za Englesku. Nedostajala je samo pomoć koju su dobili s penalom protiv Danske.

Engleska je do finala stigla uz samo jedan primljeni gol i to baš taj protiv Danske u polufinalu, iz slobodnog udarca. Međutim, na putu im stoji momčad koja je ostavila najbolji dojam od svih i koja nije izgubila 33 utakmice zaredom... Mancinijeva Italija.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Nik Čulibrk 09.07.2021.

    jos drmaju Europom ali nece dugo, naprid zabari.

  • Krušo Hagur 09.07.2021.

    Vidim da svi navijaju za Talijane. ali ih nitko ne voli. Zašto?

  • meteor1234 09.07.2021.

    Ma uzmite si trofej govna imperijalistička. Samo koji je gušt postati europski prvak na ovako odvratan način. Prvo vam se namjestilo da sve utakmice igrate u Londonu, jer se pomno računalo da ćete biti prvi u skupini. Onda ono odvratno simuliranje za penal protiv Danske. I sad još zabrana Talijanima, dok će kod vas biti pun stadion vaših navijača. Smradovi i vi i UEFA koja je odobrila onu VAR odluku. I ne samo to, opet je isti VAR "stručnjak" delegiran na finale, a nakon ovog skandala ne bi sudio ni 3. ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare