Sport

Komentari 117

'Ovaj Euro je najsramotniji ikad, pa sve se namješta za Engleze!'

'Ovaj Euro je najsramotniji ikad, pa sve se namješta za Engleze!'

Igrali su sve utakmice kod kuće, izuzev jedne. Sve je bilo namješteno za Englesku. Nedostajala je samo pomoć koju su dobili s penalom protiv Danske, tvrdi španjolski novinar

Još jedna utakmica dijeli Englesku od naslova prvaka Europe. Iako se ovaj Euro igrao diljem Europe, Englezi su ga igrali kod kuće. Uz jedan izlet u Rim na četvrtfinale s Ukrajinom. Šest od sedam utakmica, dakle, igrat će na Wembleyju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pa na sve stigao je i poklonjeni kazneni udarac u produžetku polufinala protiv Danske. Nema tko nije zamjerio Englezima, Uefi, kome sve ne. Jer vjeruju da se sve radi upravo za englesku proslavu.

A tog je stava španjolski novinar Roberto Morales.

- Za mene je ovo najsramotnije natjecanje ikada - oštro je započeo Morales u emisiji El Chiringuito.

- Patetično je. Imali smo utakmice u gradovima koji čak nisu u Europi. Dobili smo finale za koje je sve bilo pripremljeno za zemlju koja je napustila Europsku uniju. Igrali su sve utakmice kod kuće, izuzev jedne. Sve je bilo namješteno za Englesku. Nedostajala je samo pomoć koju su dobili s penalom protiv Danske.

Engleska je do finala stigla uz samo jedan primljeni gol i to baš taj protiv Danske u polufinalu, iz slobodnog udarca. Međutim, na putu im stoji momčad koja je ostavila najbolji dojam od svih i koja nije izgubila 33 utakmice zaredom... Mancinijeva Italija.

Najčitaniji članci