To je to što me zanima!

Ovako slave Riječani u Splitu: 'Ajme meni nije mi dobro...'

Čestitke igračima na pobjedi i navijačima koji su nas podržali u velikom broju. Po dogovoru smo krenuli na način da držimo nulu čvrsto otraga, dali smo gol u pravo vrijeme, rekao je trener Rijeke...
Vidi originalni članak

Riječani su u travnju izgubili od Hajduka 4-0 na Poljudu, a ovaj put su im uzvratili istom mjerom. Momčad Simona Rožmana iskoristila je sve greške Burićeve momčadi i tako došla do velike pobjede, a poslije utakmice su strastveno proslavili veličanstveni trijumf.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ajme meni nije mi dobro, ajme meni ovo je san', pjevali su Riječani iz sveg glasa. Riječani su tako izjednačili najveću pobjedu nad Hajdukom na Poljudu, bilo je to 2006. kada su ih također dobili 4-0.

- Čestitke igračima na pobjedi i navijačima koji su nas podržali u velikom broju. Po dogovoru smo krenuli na način da držimo nulu čvrsto otraga, dali smo gol u pravo vrijeme, drugo poluvrijeme smo otvorili sa čvrstinom u sredini, znali smo da će se Hajduk iz minute u minutu otvarati, i mi smo to iskoristili. Jedna divna pobjeda za nas i za klub - rekao je trener Simon Rožman nakon pobjede.

JRADI NAKON DEBAKLA 'Osjećaj je s*anje, baš kao i nakon poraza od Gzire na ljeto'

Od Osijeka je izgubio 3-2 nakon što je njegova momčad vodila 2-0, a od Dinama su izgubili 5-0 na Rujevici. Ova pobjeda mu je stigla kao spas i sigurno je s njom učvrstio svoju poziciju na klupi. A klupski vrh je očito i dokazao koliko vjeruje u njega nakon što su potjerali trojicu igrača koji se nisu dovoljno zalagali na treninzima i utakmicama. Riječ je o Petru Mamiću i Lorencu Šimiću koji su i dalje pod ugovorom, a s Robertom Punčecom je došlo do sporazumnog prekida suradnje.

BILI KUTAK Debakl Hajduka: Navijači nakon potopa vikali su 'Buriću odlazi'

To je očito pomoglo momčadi koja igra puno bolje, a zasluge sigurno idu slovenskom stručnjaku koji sada polako opravdava povjerenje koje mu je dao predsjednik kluba Damir Mišković.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Prstupak 06.12.2019.

    Ovo je dokaz da je Rijeka u krizi jer se vesele kao su prvi puta pobjedili propali hajduk a ustvari hajduka deru konstantno već dugi niz godina. Ovo slavlje mi izgleda kao da sami sebe tješe, ne slaviš tako kada dobiješ nekoga koga si dobio zadnjih 20 susreta, kriza očigledna.

  • Voque23 02.12.2019.

    Svaka čast Rijeci! FF!!!!

  • Hrvat1979 02.12.2019.

    Zasluzeno, da su igrli sa 4 igraca pobjedili bi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare