To je to što me zanima!

'Özil je odlazio u Milano zbog modela, a onda mu je Mourinho kazao da je spavala sa svima'

Unajmljivao je privatni avion i odlazio ju je*ati u Milano i onda se vraćao u Madrid, pričao je Perez. A onda mu je Mourinho otvorio oči. "Ta je spavala sa svim trenerima i nogometašima Intera i Milana"
Vidi originalni članak

U javnost su proteklih dana procurili audio-zapisi na kojima predsjednik Reala, Florentino Perez, blati svoje trenere i igrače, među kojima su i najveće zvijezde poput Cristiana Ronalda, Figa, Casillasa i Raula. No, to nije kraj...

U posljednjem audio-zapisu spomenuto i ime Mesuta Özila. Doduše, Perez ga nije pljuvao, ali je ispričao zanimljivu anegdotu.

- Özil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je svoju djevojku, ali ju je ostavio kada je upoznao noćni život i kada je promijenio stil života. Odje*ao je svoju djevojku i zamijenio ju manekenkom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion i odlazio ju je*ati u Milano i onda se vraćao u Madrid - govorio je Perez.

PREDSJEDNIK REALA BIJESAN NA SVE Perez izgubio kompas, vrijeđao Ronalda i Mourinha: 'Pa on je bolesnik, nije normalan tip'

A onda mu je tadašnji trener Jose Mourinho 'otvorio' oči...

NOVE SNIMKE Predsjednik Reala: Figo je bio ku*vin sin, kao i Raul. Najgori!

- Pitao ga je (op.a. Mourinho) može li s njime (op.a. Özilom) razgovarati u privatnosti, kao otac sa sinom. A jadnik Özil je rekao da nema problema. Zatim mu je Jose rekao: 'Gledaj, tvoja djevojka je imala spolne odnose sa svim igračima Intera i Milana i svim njihovim trenerima'. Özil ju je na kraju ostavio.

Ta djevojka, koja je "spolne odnose sa svim igračima Intera i Milana i svim njihovim trenerima" zove se Aida Yespica, a prije nekoliko godina priznala je da je upoznala Nijemca turskog porijekla.

- Upoznali smo se u Madridu, razmijenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Što ja znam je li iznajmio privatni avion da bi me vidio. Proveli smo divnu noć, zabavili smo se i više se nikada nismo vidjeli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene -  rekla je za Sportmediaset prije nekoliko godina.

Mesut Özil igrao je za Real Madrid od 2010. do 2013. nakon čega se pridružio Arsenalu, a od ovog siječnja je nogometaš Fenerbahčea. U bračnu je luku uplovio 2019. s bivšom miss Turske Amine Gulse, s kojom ima kćer Edu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • INK CRO 17.07.2021.

    Nives,Nives,šta si to radila??Ops.pa to je bilo u Dinamu..A Ozil,Drpić.

  • kajkuracpickadinamo 17.07.2021.

    lik ima facu ko žaba

  • jonja 17.07.2021.

    Nogometaši (legalni kriminalci) i prelijepe dame (legalne elitne prostirutke)...ima li što novo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare