Obavijesti

Sport

Komentari 14

Predsjednik Reala: Figo je bio ku*vin sin, kao i Raul. Najgori!

Predsjednik Reala: Figo je bio ku*vin sin, kao i Raul. Najgori!

Guti je šu*ak. On je kao koza, sam sebi je najveći neprijatelj. SER je zaposlio morona. Neće to ići, on je moron, nije sposoban za to, rekao je Perez u novim snimkama koje je jutros objavio španjolski list

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez (74) našao se u središtu skandala nakon što su u javnost izašle snimke  u kojima blati igrače, trenere i medije.  

POGLEDAJTE VIDEO: Show u svlačionici Reala

Pokretanje videa ...

00:29

Radi se o njih nekoliko, a jutros je španjolski El Confidencial objavio osmi članak s transkriptom nove audiosnimke u kojoj je Perez govorio o nekolicini igrača. 

- Šokiran sam koliko se Calderon prevario s Gutijem jer je ovaj odigrao dvije dobre utakmice. Očito misli da mu sa svime mora vjerovati inače ćemo ga izgubiti - rekao je Perez koji je imao kompleksan odnos s Raulom, Ikerom Casillasom i Cristianom Ronaldom. 

PIXSELL

Snimka iz ožujka 2007. godine dokaz je da je ipak u najgorim odnosima bio s Gutijem, igračem koji je tada ugovor produljio do 2010. 

Perez je preuzeo predsjedničku fotelju 2009. godine, a Guti, koji je svojevremeno nosio kapetansku traku te je odigrao preko 500 utakmica, iz kluba je otišao sljedeće sezone i to bez oproštaja. 

- Guti je šu*ak. On je kao koza, sam sebi je najveći neprijatelj. SER je zaposlio morona. Neće to ići, on je moron, nije sposoban za to -  govorio je Perez u razgovoru koji je snimljen u listopadu 2012. godine. 

Perez izgubio kompas, vrijeđao Ronalda i Mourinha: 'Pa on je bolesnik, nije normalan tip'
Perez izgubio kompas, vrijeđao Ronalda i Mourinha: 'Pa on je bolesnik, nije normalan tip'

Real Madrid vratio je Gutija 2016. godine na mjesto trenera nižih kategorija, ali isti je napustio nakon samo dvije godine. 

Aktualni predsjednik 'kraljevskog' kluba okomio se i na Luisa Figa koji je u ESPN-ov dokumentarac U "Los Galacticos" priznao da nikada nije htio potpisati za Real. 

Figo je u avionu na putu do Madrida plakao jer je vjerovao da će Lorenzo Sanz ponovo biti izabran za predsjednika kluba. Tada novoizabrani predsjednik u njegov je ugovor ugradio klauzulu prema kojoj bi Figo, da nije potpisao za Real, morao njemu osobno isplatiti 35 milijuna eura. 

Nikada nisu bili u dobrim odnosima, a nakon što ga je 2006. godine prodao u Inter proglasio ga je krivim za kraj jedne ere Galacticosa. 

 - Figo je taj koji je sje*ao ekipu. Najbolji je bio Zidane, nema dileme. Figo je bio ku*vin sin, baš kao i Raul. Njih dvojica su bili najgori za momčad -  omalovažavao ih je Perez.