To je to što me zanima!

P(i)janić: Miralem plakao ocu u zagrljaju zbog odlaska u Barcu

IZ JUVEA ZA BARCU Miralem Pjanić na pravi 'balkanski način' proslavio je prelazak iz Juvea u Kataloniju. Na proslavi Šerif Konjević, a Miralem i otac u zagrljaju i suzama prepunim ponosa
Vidi originalni članak

Gotova je saga Miralema Pjanića! Bosanskohercegovački reprezentativac do kraja sezone ostaje u Juventusu, a poslije velikog talijanskog kluba odlazi u isti takav, ali španjolski. Naime, Pjanić ide put  Barcelone. Ostvarilo se ono što se mjesecima nagađalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, to je velik razlog za slavlje, a Pjanić zna kako se slavi. Tako je nakon odigrane utakmice s Genovom odmah otputovao u Luksemburg kako bi s obitelji proslavio velik uspjeh.

PJANIĆ U BARCELONI: 'Diši, Miraleme! Napuštaš grad u kojem je tvoj Edin odrastao...'

Na proslavi je pjevao bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe - Šerif Konjević, a jedna je njegova pjesma posebno 'pogodila' nogometaša. U pjesmi se spominje ljubav oca i sina, a u tom je trenutku Miralem zagrlio svoga oca Fahrudina i nezaustavljivo plakao u njegovom zagrljaju.

Pjanić je tom prilikom imao i čašu u ruci, a dalo bi se naslutiti da u njoj nije bilo bezalkoholno piće, no nakon ovakvog transfera - tko mu može suditi? 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Sumpy7 02.07.2020.

    Jos od pionira nije odigrao dobru utakmicu, sta pricas ti kakve 2godine.

  • pfc 02.07.2020.

    Sretno Pjanke

  • 02.07.2020.

    Djaba sce to kad nigdje ne ostavi pecat, tamo se i nece bas naigrati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare