To je to što me zanima!

Paul izvrijeđao Conora pa mu ponudio 50 milijuna $ za borbu

Youtuber Jake Paul očito se potpuno uživio u ulogu boksača pa je tako nakon trijumfa nad youtuberom i bivšim košarkašem malo je 'podigao' ljestvicu. Sad želi u ring s McGregorom
Vidi originalni članak

Youtuber Jake Paul (23) ponudio je preko društvenih mreža legendi UFC-a Conoru McGregoru (32) 50 milijuna dolara za borbu. U snimci se koristio vulgarnim riječima i gnjusnim uvredama. Očekuje se reakcija Irca koji je poznat kao osoba koja ne voli 'ostati dužna'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što je, dovraga, ti irski kretenu? - rekao je, sjedeći u sportskom automobilu i ogrnut irskom zastavom dok puši kubansku cigaru.

Posao je posao, ali osobno je postalo u trenutku kad je spomenuo Irčevu suprugu.

- Dobro jutro, Conore McGregore. Znam da vjerojatno trenutno prebijaš umirovljenike stare u baru ili možda masturbiraš jer ti je muka od žene. Mislim, ona je četvorka, Conore. Mogao bi ti i puno bolje. Ali, sretan ponedjeljak.

- Moj vam je tim jutros poslao ponudu od 50 milijuna dolara, najveću ponudu koja vam je ikad ponuđena, ali još uvijek se bojiš boriti sa mnom. Izbjegavaš me jer ne želiš izgubiti od je**nog youtubera - zaključio je Paul.

IZAZIVA GA NA MEČ Claressa prijeti youtuberu: Ma dođi, prebit u te k'o mačku...

Conor je boksački ring zasad ušao jedanput, u borbi s Floydom Mayweatherom kada je zaradio 'hrpu' milijuna, a neporažena boksačka legenda 'školovala' ga je i završila u desetoj rundi tehničkim nokautom.

- Ti imaš 0-1 kao boksač. Ja imam 2-0.

Youtuber je svoju boksačku 'karijeru' započeo ove godine. U siječnju je nokautirao youtubera Alija Esona Giba, a drugu je pobjedu ostvario nad umirovljenom NBA zvijezdom, Nateom Robinsonom, na događaju gdje je glavna borba bila ona Tysona i Jonesa Jra.

REVANŠ U NAJAVI Conor se i službeno vraća u UFC

-Upravo sam se borio na osmom najgledanijem događaju u povijesti, ali ti se želiš boriti protiv Dustina Poiriera koji ima manje pratitelja na Instagramu od mog je**nog psa. To je činjenica - pljuvao je sve Paul pa stigao počastiti i šefa UFC-a:

- Dana White, ti ružna, ćelava pi**o. Rekao si  da postoji nula posto šanse da se ova borba dogodi, ali postoji nula posto šanse da ti uspiješ nešto po***ati. Conor, bojiš se. Dana, bojiš se.

DO OVOG JE DOŠLO? Mayweather ponovno u ringu: Boksat će s Youtube zvijezdom!

Zanimljivo, Mayweather je nedavno dogovorio i potvrdio borbu s njegovim starijim bratom, Loganom.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jubilee 15.12.2020.

    katastrofa je u sto se sve upustaju youtuberi, od forsiranja i pravljenja pjesama i tzv disstrackova koje nemaju bas veze za glazbom, do najnovijeg primjera gdje se upustaju u borbe gdje takoder bas nemaju podloge.. zamislite da se bavite nekim borilačkim sportom gdje ste najbolji na svijetu (ili jedan od) i dodje vam neko ovakav koji se tim istim sportom bavi jako kratko vrijemei proziva vas.. najzalosnije je sto siroke mase nasjedaju na ovako nesto

  • TheBeast29 15.12.2020.

    Bobardiraj Conore ovog Jake Paula da se jutjuberci spusti na zemlju. Jake je nokautirao 3 invalida i umislio se da je muhamed alli 

  • aquaman 15.12.2020.

    Ovo je apsurd

Komentiraj...
Vidi sve komentare