To je to što me zanima!

Pavić: Nismo još svjesni što smo napravili. Nadam se da ćemo pronaći vremena za proslavu!

Sve se malo prebrzo događalo. U subotu smo kasno završili, nismo ni spavali, bar ja, pola sata-sat vremena. Stigao sam na let rano ujutro... nismo ni svjesni još. Bili smo presretni, rekao je Pavić za HRT
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić sinoć su u finalu Wimbledona srušili španjolsko-argentinsku kombinaciju Granollers/Zeballos i osvojili svoj prvi zajednički Grand Slam. Jutro nakon nevjerojatnog uspjeha za hrvatski tenis, euforija se ne stišava...

- I dalje je teško opisati kakav je osjećaj, mislim da još uvijek nismo svjesni što smo napravili - rekao je Mate Pavić za HRT nakon povratka u Hrvatsku.

Pavić je uhvatio let, a Mektić je stigao tek u nedjelju kasno navečer...

- Sve se malo prebrzo događalo. U subotu smo kasno završili, nismo ni spavali, bar ja, pola sata-sat vremena. Stigao sam na let rano ujutro... nismo ni svjesni još. U petak smo bili presretni. Teško je, stvarno je teško opisati taj osjećaj, to je nešto posebno, posebno na Wimbledonu. Treba nam par dana da to slegne sve skupa.

Mektić i Pavić bili su uvjerljivi na Wimbledonu i zasluženu uzeli titulu, osmu od početka godine, a trenutno su na deset pobjeda u nizu budući da su ranije podigli pobjednički pehar u Eastbourneu.

JAVILI SE LOVREN, PERIŠIĆ, KARLOVIĆ Hrvatska slavi Pavića i Mektića: Pa vi ste kraljevi, bravoooooo!

- Bilo je teško, jako teško. Imali smo tri teška meča, posebno to četvrtfinale koje smo se vratili nakon 0-2 u setovima. I nismo igrali neki naš najbolji tenis. Eto, uspjeli smo to izvući. Polufinale također četiri seta, finale isto - teški mečevi. I sve skupa, s obzirom na stvari koje su nam se događale u Parizu još s Covidom, mislim da smo napravili sve što je u našoj mogućnosti: da odigramo i dva turnira prije, osvojimo titulu uvertira prije Wimbledona u Eastbourneu, tako da smo skupili mečeva na travi i fizički smo se pripremili koliko god smo mogli. To se kasnije pokazalo da smo bili spremni izdržati pet setova i fizički bili dobri.

Čeka li naše prvake spektakularna proslava? Već za tjedan dana naši tenisači bi trebali krenuti u Tokio po novu titulu.

OGLASIO SE PREDSJEDNIK Milanović čestitao tenisačima: Pokazali ste da se u tenisu možemo nositi s najboljima...

- Iskreno, ne priprema se ništa. U subotu smo kasno završili. Da smo izgubili set, ne bismo ni završili meč, igrali bismo u nedjelju jer se do 23 sata igra u Wimbledonu. To sve skupa se nekako prebrzo događalo. Neki plan za dalje ne postoji. Za tjedan dana bismo već trebali putovati u Tokio. Imamo dosta obaveza obaviti za taj put. Nadam se da se možemo odmoriti par dana i nekako naći vrijeme za proslavu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nap 12.07.2021.

    bravo odličan rezultat svaka cast

  • otherwise 12.07.2021.

    lijepo, ali parovi malo koga zanimaju. U parove odu uglavnom oni tenisači koji ne uspiju kao samostalni. To je čisti fakt, a vi sad možete mene pljuvati do prekosutra.

  • antikomunist70 12.07.2021.

    Čestitke🇭🇷🇭🇷👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare