To je to što me zanima!

Pejčić je slomljena nakon smrti trenera: Ne mogu to prihvatiti, pogotovo način na koji je otišao

Ne znam kako složiti suvislu rečenicu. Otišao je čovjek s kojim sam bila punih 20 godina. Ja to ne mogu prihvatiti kao istinu, rekla je hrvatska olimpijka čiji je trener preminuo nakon duge borbe
Vidi originalni članak

Brončanu hrvatsku olimpijku iz Pekinga Snježanu Pejčić (39) smrt trenera Sene Čuste zatekla je u Poljskoj, na Svjetskom kupu koji bi joj trebao biti posljednje natjecanje u karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čusto je umro u 67. godini tri i pol mjeseca nakon što mu je iznenada pozlilo u autobusu dan uoči otvorenja Olimpijskih igara u Tokiju, na povratku s treninga streljačke reprezentacije.

Snježana nije mogla suspregnuti suze i tri dana nakon smrti čovjeka s kojim je surađivala puna dva desetljeća.

- Nemam riječi, ne znam kako složiti suvislu rečenicu. Otišao je čovjek s kojim sam bila punih 20 godina. Nikad nije lako kad nas netko zauvijek napusti, no ja to još uvijek ne mogu prihvatiti kao istinu. Zaista ne znam što reći, posebno me pogodio način kako je Seno otišao - kazala je Pejčić za Jutarnji list.

TUŽNA VIJEST IZ RIJEKE Umro je trener Snježane Pejčić Seno Čusto: Pozlilo mu u Tokiju dan uoči OI, nije se izvukao...

Seno Čusto pretrpio je moždani udar u glavnom gradu Japana i odmah su ga prebacili na intenzivni odjel tokijske sveučilišne bolnice, a krajem rujna u kritičnom stanju prebacili su ga u KBC Rijeku, gdje je bio na intenzivnoj njezi.

Predsjednik Hrvatskoga olimpijskog odbora Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač izrazili su sućut obitelji i prijateljima:

"Draga Slavice, draga Sanja, poštovana obitelji Čusto, s velikom tugom primili smo vijest o odlasku vašeg i našeg Sene. Svima nama, a posebno budućim naraštajima streljaštva, ostat će u trajnom sjećanju po ogromnom doprinosu koji je kroz trenerski i pedagoški rad dao tom trofejnom hrvatskom sportu. U ime cjelokupne hrvatske olimpijske obitelji i osobno ime primite izraze najdublje sućuti!"

Posljednji ispraćaj Sene Čuste bit će u srijedu, 10. studenoga u 14 sati na riječkom groblju Drenovi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DUH RATNIKA...MPT 09.11.2021.

    Počivao u miru Božjem. Obitelji saučešće. 🙏

  • kerovodja 09.11.2021.

    Pocivao u miru I kcer mu je odlicna u svakom smislu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare